Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Χαμος στην Τουρκια.

http://www.contra.gr/images/m/tourkia_m.jpgΔεν μπορούσαν να πιστέψουν την απώλεια του τίτλου οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε. Mετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας τους με την Τράμζοσπορ το τελικό αποτέλεσμα του οποίου έδωσε τον τίτλο στην Μπούρσασπορ δημιούργησαν επεισόδια που στοίχισαν τραυματισμό σε 50 ανθρώπους. Ειχαν δε πιστέψει ότι η ομάδα τους είχε πάρει το πρωτάθλημα πιστεύοντας μία λαθεμένη πληροφορία που κυκλοφόρησε σαν αστραπή στο γήπεδο!

Oι οπαδοί της Φενέρ έστρεψαν πρώτα τα φραστικά πυρά τους κατά του Ντάνι Γκουϊθα ο οποίος έχασε ένα σωρό ευκαιρίες να χαρίσει τη νίκη και το πρωτάθλημα στην ομάδα τους. Στη συνέχεια η μπάλα πήρε και τους υπόλοιπους με συνέπεια να δημιουργηθεί μία απίστευτη ένταση στο “Σουκρού Σαράτσογλου”. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σύζυγος του Αλεξ, που είναι έγκυος, έκλαιγε από την αγωνία κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών της αναμέτρησης.

Εν τω μεταξύ, στο γήπεδο έλαβε χώρα και ένα τρομερά περίεργο περιστατικό (το αναφέραμε και πιο πάνω). Ανθρωπος της Φενέρ ενημέρωσε την ομάδα και τους φιλάθλους κατά τη διάρκεια του αγώνα (στα τελευταία λεπτά) ότι η Μπούρσα έχανε από την Μπεσίκτας κάτι που βέβαια δεν ήταν αλήθεια. Αίφνης η ομάδα έριξε τους αγωνιστικούς ρυθμούς της και ο κόσμος στο γήπεδο άρχισε να γιορτάζει τον τίτλο. Μάλιστα οπαδοί της Φενέρ μπήκαν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας! Οταν όμως έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο περί λάθος, ήταν πολύ αργά. Η Φενέρ είχε ήδη χάσει τον τίτλο και η γιορτή μεταφέρθηκε στην Προύσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: