Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Πολλά προβλήματα για τον Κούπερ


Απογοητευμένος ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ Με βαθμολογικό κίνητρο αλλά και αρκετά προβλήματα ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Τετάρτη, στην αυλαία των play off, τον ΠΑΟΚ ο Αρης. "Θέλω" του η κατάκτηση της νίκης ώστε να αποφύγει τον τερματισμό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, κάτι που ευελπιστεί πως θα υλοποιήσει μένοντας ανεπηρέαστος από τους "πονοκεφάλους" που μετρά για το παιχνίδι.

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ, συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τον τιμωρημένο Κριστιάν Νασούτι, ενώ δύσκολα θα συμπεριληφθεί σε αυτά και ο τραυματίας Σταύρος Λαμπριάκος. Αμφίβολη, ακόμη, είναι η παρουσία των Μεντί Ναφτί, Σέρχιο Κόκε, Χαβιέ Κάμπορα, Μιχάλη Σηφάκη, που ταλαιπωρούνται από διαφορετικές ενοχλήσεις. Μικροπροβλήματα έχουν, επίσης, οι Νάτσο Γκαρσία, Θέμης Κουλουχέρης, η κατάστασή τους, ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία.

Από την άλλη, εξέτισαν τις ποινές τους οι Ντάρσι Νέτο, Σάκης Πρίττας. Ο δεύτερος έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, εκφράζεται, όμως, η αισιοδοξία ότι δεν θα λείψει από τη μάχη με τους "ασπρόμαυρους". Για τις ΗΠΑ, εξάλλου, αναχώρησε ο τραυματίας, Εντι Τζόνσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: