Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Vamos Ingolstadt

Επιμέλεια-Tenorio.

Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Σούπερ εμφάνιση πραγματοποιήσαμε καί στα χθεσινά καθώς πέρασε η βασική μας δυάδα με Nurnberg καί Genk.Ηταν δύο σημεία πού αναλύσαμε με τον καλύτερο τρόπο στην χτεσινή μας στήλη, καί όποιος μπήκε στο κόπο να μας διαβάσει πραγματικά ως προς την προσέγγιση των δύο αυτών αγώνων στην κυριολεξία τα βγάλαμε σαν φωτογραφία.Ακριβώς όπως τα είπαμε γιά το πως θα παν τα παιχνίδια έτσι ακριβώς καί ήρθαν.

Στο κλείσιμο την χρονιάς λοιπόν στα υποτιθέμενα σοβαρά πρωταθλήματα πού τελειώνουν θεωρώ πως τα πήγαμε περίφημα εδώ καί ένα μήνα Μπορεί βέβαια τα περισσότερα πρωταθλήματα να τελείωσαν υπάρχουν όμως καί τα Σκανδιναβικά με τα οποία καί θα ασχοληθούμε σχεδόν ολόκληρο το καλοκαίρι. Είναι πρωταθλήματα πού γουστάρω αρκετά καί πιστεύω πως θα βγάλουμε καλά γούστα καί εκεί αφού θα ασχοληθούμε έτσι πίο ενδελεχή στη συνέχεια.

Από την πλευρά μου υπάρχει πίστη καλή διάθεση καί πολύ καλή ψυχολογία να πάμε μαζί όσο υπάρχουν παιχνίδια σε εξέλεiξη.Εγώ εδώ είμαι γερός καί δυνατός στις επάλξεις.Μην ξεχνιόμαστε υπάρχει άλλωστε καί το Mundial, δόξα το Θεό το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ.


Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα εκεί όπου θα ασχοληθούμε με ένα καί μοναδικό παιχνίδι.


Hanca Rostock - FC Ingolstadt (2)

Δεύτερος αγώνας μπαράζ ανάμεσα στη Hansa Rostock, 16η στη δεύτερη κατηγορία, και την Ingolstadt 3η στην τρίτη κατηγορία.

Η πρώτη αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, Ingolstadt - Hansa Rostock 1-0.

Όπως άσχημα τελείωσε το πρωτάθλημα η Hansa το ίδιο κακά συνεχίζει καί στα παιχνίδια των μπαράζ με αντίπαλο την Ingolstadt.Την περασμένη παρασκευή δέχτηκε την 10η ήττα της σε σύνολο18 αγώνων στο δεύτερο γύρο στη Zweite Liga! Μετρά μόλις 3 νίκες σε σύνολο 19 αγώνων!

Στο περασμένο αγώνα με την Ingolstadt τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Hansa ήταν το λιγότερο τραγική, φίλος μου στην Γερμανία πού είδε το παιχνίδι μού είπε πως η Hansa έδειξε στο πρώτο μέρος κυρίως ,σημάδια διάλυσης.Ομάδα χωρίς πίστη καί θέληση δεν έδειξε καθόλου πάθος γιά την σημασία τού αγώνα.

Το πρώτο μεγάλο βήμα γιά την άνοδο στην Zweite Liga έκανε η Ingolstadt πού μετά από σχετικά καλό παιχνίδι κέρδισε την σημερινή της αντίπαλο με σκόρ 1-0.Oμάδα πού είχε θέσει σαν στόχο από την αρχή της χρονιάς την απευθείας άνοδο.Τελικα τερμάτισε 3η στη βαθμολογία καί αυτή την στιγμή διεκδικεί την άνοδο μέσω των μπαράζ.

Πολύ καλή, δυνατή καί οργανωμένη ομάδα οί φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην κατηγορία με την καλύτερη επίθεση έχοντας πετύχει 72 γκόλ, στατιστικά αυτό μεταφράζεται σε περίπου 2 γκόλ ανά αγώνα.Στα τελευταία της 15 παιχνίδια στην 3η κατηγορία συμπεριβαλομενου καί το παιχνίδι με την Hansa αριθμεί αισίως μόλις 1 ήττα.

Τo παιχνίδι τo έχω μέσα στο μυαλό μου να κυλά όπως καί στα δύο χθεσινά .Μετά καί το σκόρ τού πρώτου αγώνα αυτή πού θα έχει το ζόρι το άγχος καί τον καιλέ να πετύχει γκόλ θα είναι η Hansa, καθώς θα πρέπει οπωσδήπωτε να πετύχει τέρμα, είναι αναγκασμένη εκ των πραγμματων να το κάνει αυτό.Σε κάθε περίπτωση η Ingolstadt θα περιμένει στη γωνία γιά να εκμεταλευτεί τούς πιθανούς κενούς χώρους στο παιχνίδι.Όσο θα περνά η ώρα καί η Hansa δεν βάζει γκόλ το άγχος θα γίνεται μεγαλύτερο στούς γηπεδούχους.

Καί εδώ πού τα λέμε στο κάτω κάτω δεν αξίζει να μείνει η Hansa στην κατηγορία γιατί πολύ απλά βάση τις συνολικής της εικόνας μέχρι τώρα είναι να μας κουνά το μαντήλι.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα καί με κοπλέ αποστολή ταξίδεψε στο Rostock η Ingolstadt.

Σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από θέμα γενικής φόρμας οί φιλοξενούμενοι καί με καλύτερη ψυχολογία Θεωρώ πως δεν είναι τόσο πολύ το αουτσάιντερ τού αγώνα βάση των αποδόσεων πού υπάρχουν για το παιχνίδι. Η δυσκολία τού αγώνα δεν δικαιολογεί στα μάτια μου καί στο φτωχό μου μυαλουδάκι της αποδόσεις πού κυκλοφορούν για την πιθανή νίκη της Hansa, καί έτσι στρέφομαι πρός τα δεξιά καί το καλοπληρωμένο διπλό της Ingolstadt.


Ανακεφαλαιώνοντας η σημερινή μου επιλογή σε μονό αποδεκτό ποντάρισμα στο διπλό της Ingolstadt σε απόδοση (4.40)

Καλό απόγευμα , τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: