Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Σάρα, κορμί καλλιτεχνία!

http://www.sportdog.gr/UserFiles/Image/a/sarah.jpgΗ Σάρα είναι μόλις 22 ετών, γεννημένη στις 22 Δεκεμβρίου του 2008 στο Μόναχο και διατηρεί δεσμό με τον άσο της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας από τον Μάιο του 2007, όταν δεν είχε κλείσει ούτε τα 19 της χρόνια!Η σχέση τους ξεκίνησε σε μια επίδειξη καλοκαιρινής μόδας στο Μόναχο, στην οποία η Σάρα είχε παραστεί με τον τότε φίλο της, Βλάντιμιρ Κλίτσκο, πρωταθλητή της πυγμαχίας. Ο Μπάστιαν δεν φοβήθηκε τις ...μπουνιές, φλέρταρε έντονα τη Σάρα και σύντομα κέρδισε την καρδιά της και φυσικά το υπέροχο, πανύψηλο (1,80μ.) κορμί της (με αναλογίες 86-62-92).

Ο δεσμός τους έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το καλοκαίρι του 2008, όταν ένα δημόσιο φιλί κατά τη διάρκεια του Euro-2008, αποκάλυψε τον έρωτά τους. Τότε, σε συνέντευξή της στη "Bild", η Σάρα δήλωνε κατενθουσιασμένη: "Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και το απολαμβάνουμε"!

Πρόσφατα φωτογραφήθηκε ενόψει Μουντιάλ για λογαριασμό του περιοδικού "Sports Illustrated" και οι πόζες της έχουν ήδη συζητηθεί πολύ, καθώς η Σάρα ήταν εντελώς γυμνή με τα επίμαχα σημεία του κορμιού της να κρύβονται από ζωγραφική σώματος (body-painting). Εννοείται πως το body-painting παρέπεμπε στην εμφάνιση της Εθνικής Γερμανίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: