Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ύμνοι Λαπόρτα μετά την τεσσάρα και τη στέψη

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας και ολοκλήρωσε ιδανικά τη χρονιά μετά το 4-0 κόντρα στη Βαγιαδολίδ στο «Καμπ Νου».Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την φιέστα των Καταλανών, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λαπόρτα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη φετινή επιτυχία. Εξάλλου οι «μπλαουγκράνα» τερμάτισαν πρώτοι σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει στην ιστορία τους. Μάλιστα έβαλαν τα… γυαλιά στην αιώνια αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το προηγούμενο καλοκαίρι εξόδευσε αστρονομικά ποσά για την ενίσχυση της, αλλά δεν αρκέστηκε στη δεύτερη θέση.

«Το αξίζουμε. Ήταν το πιο καυτό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην ιστορία και το κέρδισε η “μπάρτσα”. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έκαναν αυτό που έπρεπε. Σήμερα βασιζόμαστε στον εαυτό μας και πουθενά αλλού» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ζουάν Λαπόρτα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μπαρτσελόνα.

Καταλήγοντας ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών σημείωσε τα κέρδη από την παρουσία του στον προεδρικό θώκο της «Μπάρτσα» τονίζοντας ότι : «…έδωσα σε αυτή την ομάδα τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας της. Ήρθα στη Μπαρτσελόνα για να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς. Οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα ενός μοντέλου που λειτούργησε άψογα και μας οδήγησε στην κορυφή των ομάδων παγκοσμίως. Τώρα πρέπει να ακολουθήσουμε το ίδιο μονοπάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: