Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Οι δέκα ομάδες που πανηγυρίζουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Φινάλε στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, και οι δέκα ομάδες που ανεβαίνουν στην Γ΄ Εθνική, είναι:1ος όμιλος: Μ. Αλεξ. Ηράκλειας,
2ος όμιλος:Αετός Σκύδρας,
3ος όμιλος: Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης,
4ος όμιλος : Τύρναβος,
5ος όμιλος: Ναύπακτος,
6ος όμιλος : Πανηλειακός,
7ος όμιλος: Ηρακλής Ψαχνών,
8ος όμιλος: Απόλλων Αθηνών,
9ος όμιλος: Καλλονή,
10ος όμιλος: Χανιά.

Τρία μπαράζ

*Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 3ο όμιλο, η Φλώρινα και ο Κάστωρας ισοβάθμισαν σε όλα, και θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την σωτηρία.

*Ο Απόλλων Λάρισας και ο Εθνικός Καστρακίου στον 4ο όμιλο ισοβαθμούν σε όλα ( από μιά νίκη με 1-0), και θα δώσουν αγώνα μπαράζ, για την σωτηρία ,

*Όπως επίσης , και στον 6ο όμιλο, το Τσιλιβί, και ο Α.Ο.Κροκεών ισοβαθμούν σε όλα και θα δώσουν αγώνα μπαράζ, για να βγεί η 5η ομάδα που θα υποβιβασθεί στον όμιλο αυτό.

* Στον 7ο όμιλο το ματς Λουκισσίων - Ατρόμητο Χιλιομοδίου αναβλήθηκε (ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, λόγω του πένθους του χωριού της Ευβοίας (πνίγηκαν δύο παιδιά, που μάλιστα είχαν συγγενική σχέση με την ομάδα των Λουκισσίων)

*Πάντως τελευταία αγωνιστική, και τα ευτράπελα ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα στο Κιάτο στην αναμέτρηση του Πέλοπα με τις Βρασιές, στο ημίχρονο έκοψαν τα δίχτυα, για να καθυστερήσει το ματς μισή ώρα.

Στον 9ο όμιλο το Κορωπί δεν κατέβηκε να αγωνισθεί στο εκτός έδρας ματς με την Ελλάς Ποντίων φοβούμενο επεισόδια..

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
Στους χθεσινούς (συνολικά έξι) αγώνες που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της Δ΄ εθνικής κατηγορίας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

6ος όμιλος
Ζαβλάνι-Πάμισος 1-1

8ος όμιλος
Απόλλων Αθηνών-Νέα Ιωνία 2-2
Μύκονος-Αίας Ταύρου 1-0
Φωστήρας-Καρλόβασι 5-0

9ος όμιλος
Προοδευτική-Δάφνη Χίου 5-0

10ος όμιλος
ΑΣΗ Γωνιά -Μοχός 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: