Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ντελνέρι ο νέος τεχνικός της Γιούβε


Λούιτζι Ντελνέρι Ο Λουίτζι Ντελνέρι θα είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους. Οπως μετέδωσε σήμερα το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων (ANSA), ο 59χρονος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την Σαμπντόρια στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, ενημέρωσε τους διοικούντες ότι αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει τα «ηνία» της «γηραιάς κυρίας».

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε χθες ήταν μια από τις χειρότερες στην ιστορία της «Γιούβε», η οποία γνώρισε 15 ήττες σε 38 αγώνες, με αποτέλεσμα να τερματίσει έβδομη και να πάρει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ντελνέρι διαδέχεται στο «τιμόνι» των «μπιανκονέρι» τον Αλμπέρτο Τζακερόνι, ο οποίος αντικατέστησε μετά από 21 αγώνες τον Τσίρο Φεράρα, και η αλλαγή αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο ενός ξεκαθαρίσματος στον σύλλογο του Τορίνου, που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, τις οποίες έχει... ξεχάσει μετά το 2006 και την εμπλοκή του στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η ανακοίνωση ότι ο Αντρέα Ανιέλι αναλαμβάνει την προεδρία της Γιουβέντους, καθώς και η πρόσληψη του μέχρι πρότινος γενικού διευθυντή της Σαμπντόρια, Τζιουζέπε Μαρότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: