Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Βιεϊρίνια: "Δεν υπάρχει πρόταση!"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τι διευκρίνισε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σχετικά με τη "βόμβα" που πέταξε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τι δήλωσε για το μέλλον του, αλλά και τον Σάντος

Ο MVP της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας για τη σεζόν 2009-2010, αφού αυτή τον ψήφισε και του έδωσε αυτόν τον τίτλο, λίγο έλειψε να αποδειχθεί... τρομοκράτης μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όταν μόνος του, με δήλωση-βόμβα, άνοιξε θέμα μεταγραφής από τον ΠΑΟΚ σε άλλη ομάδα.

Τη Δευτέρα (17/5), λοιπόν, ξεκαθάρισε με νέα δήλωση, που έκανε στον Sport 103 FM, ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους "ασπρόμαυρους" οπαδούς, καθώς δεν υπάρχει πρόταση, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, από άλλη ομάδα.

Είπε σχετικά: "Ίσως δόθηκε υπερβολική σημασία σε όσα είπα (σ.σ. αν μείνω, θα μάθω ελληνικά). Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ κι είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Θέλω να δώσω τα πάντα για το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Κανείς, όμως, δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση. Είμαι 100% αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ. Αν υπάρξει συμφέρουσα πρόταση για τον ΠΑΟΚ, όμως, αυτή θα συζητηθεί από τη διοίκηση".

Για τον Φερνάντο Σάντος τόνισε: "Δεν θα ήθελα να πω ότι με απασχολεί το θέμα. Αν φύγει ο προπονητής, πράγματι θα λυπηθώ πολύ. Πίστεψε σε μένα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ο ίδιος ο κ. Σάντος, όμως, ξέρει τι πρόκειται να κάνει. Ό,τι κάνει, θα είναι σίγουρα για το συμφέρον της ομάδας".

Για τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια που παίζει ο ίδιος στην ομάδα: "Τα βήματα προόδου που έχει κάνει η ομάδα είναι πολύ μεγάλα. Γνώριζα ότι τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά. Αν συνεχίσει έτσι ο ΠΑΟΚ, δεν θα αργήσει η ομάδα να πανηγυρίσει και τίτλο. Θεωρώ ότι τα σημάδια δείχνουν ότι πάμε για τίτλο. Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα τερματίζει δεύτερη. Ειδικά αυτή τη σεζόν, έφτασε στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Έτσι, πιστεύω ότι θα ακολουθήσει και ο τίτλος. Θεωρώ ότι μπορούσαμε και αυτή τη σεζόν ακόμη να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κάποιες πιο "αυστηρές" διαιτησίες, όμως, ίσως μας στέρησαν το τρόπαιο. Ως ομάδα, πάντως, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα".

Για το στόχο της σεζόν: "Μαθηματικά πετύχαμε το στόχο μας. Και στο τελευταίο ματς θα είμαστε σοβαροί, για να αφήσουμε καλή εικόνα πίσω μας".

Για τον τίτλο του MVP: "Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα τα πήγε πολύ καλά αυτή τη σεζόν. Δεν θα τα είχα καταφέρει ποτέ, χωρίς τους καταπληκτικούς συμπαίκτες που έχω δίπλα μου".

Για τη μη συμμετοχή του στο ερχόμενο Μουντιάλ: "Το ήθελα πολύ. Ήταν όνειρο για μένα. Έχω συμμετάσχει στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μου και θα ήθελα να παίξω και με την Εθνική Αντρών. Εύχομαι να συμβεί στο μέλλον. Θέλω να πιάσω το όνειρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: