Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Με Σισέ στο Mundial!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσει το «παρών» στο καλοκαιρινό ραντεβού του Παγκόσμιου Κυπέλλου!

Ο Ρεϊμόν Ντομενέκ ανακοίνωσε 24 παίκτες ως τις τελικές του επιλογές, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να «κόψει» έναν ακόμη, όμως ο διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν κινδυνεύει άμεσα. Αυτός που αναμένεται να μείνει εκτός θα είναι ένας εκ των Ουίλιαμ Γκαλάς ή Μαρκ Πλανίς.

Ο Γκαλάς είναι τραυματίας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, επομένως σε κατάσταση «stand by» είναι ο Πλανίς, κάτι που σημαίνει πως αν ο αμυντικός της Αρσεναλ καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του, πιθανότατα θα «κοπεί» άσος της Μπορντό.

Για όλα αυτά η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει την 1η Ιουνίου, οπότε και είναι η καταληκτική ημερομηνία για την τελική 23άδα που πρέπει να δηλωθεί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μικαέλ Λαντρό, Αντίλ Ραμί, Ροντ Φανί, Γιαν Μ'Βιλά, Τζιμί Μπριάν και Χατέμ Μπεν Αρφά.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ:
Ούγκο Γιορίς (Λιόν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Σεντρίκ Καρασό (Μπορντό)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:
Μπακαρί Σανιά (Αρσεναλ), Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Ουιλιάμ Γκαλάς (Αρσεναλ), Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλλη), Γκαέλ Κλισί (Αρσεναλ), Μαρκ Πλανίς (Μπορντό), Αντονί Ρεβεϊγέρ (Λιόν)

ΜΕΣΟΙ:
Ζερεμί Τουλαλάν (Λιόν), Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Γιοάν Γκουρκίφ (Μπορντό), Αμπού Ντιαμπί (Αρσεναλ), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:
Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός), Σιντνεΐ Γκοβού (Λιόν), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ (Τουλούζ), Ματιέ Βαλμπιενά (Μαρσέιγ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: