Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Μουσλίμοβιτς: «Αρχίζει νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ»

Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ και η κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών που γίνονται τα 2 τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης και της φιέστας που είχε στηθεί στο γήπεδο της Τούμπας: «Θέλαμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ στις καλύτερες ομάδες. Και αυτό το δείξαμε με τις πράξεις στο γήπεδο και όχι μόνο στα λόγια. Αρχίζει μια νέα εποχή για την ομάδα. Πριν δύο χρόνια, κάναμε ένα σωστό βήμα για να πετύχουμε κάτι σημαντικό. Τώρα βγήκαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και εύχομαι να πάμε καλά και του χρόνου καλύτερα στην Ελλάδα».
Ίβιτς: «Μεγάλη επιτυχία»

Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στο μέγεθος της επιτυχίας του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και να διεκδικεί την είσοδό του στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Θέλαμε να πάρουμε το ματς και να κλείναμε με νίκη την φετινή χρονιά και για εμάς και για τον κόσμο που έκανε πάρτι στο γήπεδο. Από κει και πέρα η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχαμε νικήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Και έπρεπε να ολοκληρώσουμε όπως πρέπει», ήταν το αρχικό σχόλιο του Βλάνταν Ίβιτς.

«Έχουμε καταφέρει να βγούμε δεύτεροι. Μια μεγάλη επιτυχία. Έχουμε δύσκολο δρόμο και αυτή την στιγμή είμαστε στα μισά του δρόμου. Χρειαζόμαστε και λίγη τύχη στην κλήρωση. Ελπίζουμε να μείνει ο Σάντος, τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω. Τι λένε. Θα το δούμε σε λίγες μέρες», κατέληξε ο Σέρβος παίκτης.

Βιτόλο: «Είμαστε σοβαροί και επαγγελματίες»

Τη χαρά του για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα εξέφρασε και ο Βίτορ Βιτόλο, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέδειξαν ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους: «Δείξαμε το πόσο σοβαροί και επαγγελματίες είμαστε. Δείξαμε ότι σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τους αντιπάλους μας. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας και θέλαμε να γιορτάσουμε με καλό τρόπο την χρονιά αυτή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την δεύτερη θέση».

Για την δική του εμφάνιση όλη τη χρονιά είπε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ήμουν πολύ ικανοποιημένος πόσο μάλλον τώρα. Ήταν χρέος μου να ξεπληρώσω την αγάπη. Η προσωπική μου απόδοση αρκετά καλή, αλλά το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα έδειξε σημεία βελτίωσης, Κάναμε πολλά πράγματα και πετύχαμε σπουδαίες νίκες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα».

Για την συνέχεια: «Θα πρέπει να διατηρήσει το πνεύμα της αυτοθυσίας και της προσπάθειας. Η ομάδα αργά αλλά σταθερά χτίζει καινούργια πράγματα. Φέτος κατάφερε να κερδίσει μια θέση που τις δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει μια θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ και πιστεύω ότι και του χρόνου μπορούμε ακόμα καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: