Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Φαν Γκάαλ: "Μένω αν κατακτήσουμε το τρεμπλ"


Ο Φαν Χάαλ είναι προβληματισμένος Αλλαξε γνώμη ο Λουϊς Φαν Γκάαλ και δηλώνει ότι θα μείνει στη Μπάγερν, αν ολοκληρωθεί η απίστευτη επιτυχία της κατάκτησης του τρεμπλ. Οι Βαυαροί έχουν ήδη πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο Γερμανίας, ενώ το Σάββατο διεκδικούν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι σε μία ομάδα επίσης υποψήφια για το τρέμπλ, την Ιντερ.

Ο Ολλανδός προπονητής είχε πει πριν από μερικούς μήνες ότι στην περίπτωση που πετύχει το "απόλυτο" θα αποχωρήσει, αφού δεν θα υπάρχει περαιτέρω κίνητρο. Λίγες ημέρες πριν τον τελικό του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και σε δηλώσεις του στο Reuters, απαντά κατηγορηματικά "Οχι", στη ερώτηση αν ισχύει ακόμα η απόφασή του!

"Οχι. Μίλησα με πολύ κόσμο, παίκτες και μέλη της διοίκησης και, όχι, δεν θα φύγω. Εχω ακόμα συμβόλαιο (σ.σ. έως το καλοκαίρι του 2011) και η επόμενη σεζόν είναι μια διαφορετική ιστορία. Ποτέ στην καριέρα μου δεν συνάντηση τέτοιο ποσοστό εμπιστοσύνης των ποδοσφαιριστών στην φιλοσοφία μου. Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο μέγιστο σημείο των δυνατοτήτων μας", είπε ο 58χρονος προπονητής, που πριν από 15 χρόνια είχε οδηγήσει τον Αγιαξ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: