Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Βιερίνια έτοιμος για όλα


Ιβιτς και Βιερίνια πανηγυρίζουν... Ολοκληρώνει τις διακοπές του στη Χαλκιδική και πιάνει δουλειά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Αντελινο Βιεϊρίνια. Από το απόγευμα της Τετάρτης θα βρίσκεται στην Τούμπα για την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της νέας σεζόν.
"Έχουμε μπροστά μας σημαντικά ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο στόχος μας είναι αρχικά εκεί. Θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά στην προετοιμασία, έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι γι' αυτήν την πρόκληση. Εγώ νιώθω έτοιμος. Ξεκουράστηκα αρκετά και είμαι πλέον έτοιμος για την έναρξη μίας νέας σεζόν", είπε σε δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ.

Και πρόσθεσε σχολιάζοντας την αλλαγή προπονητή μετά τη διαδοχή του Φερνάντο Σάντος από το Μάριο Μπερέτα: "Σχετικά με τον στόχο μας στο πρωτάθλημα, νομίζω ότι αυτό που λέγαμε και πέρυσι ισχύει και φέτος. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα επειδή έχουμε νέο προπονητή. Σίγουρα θα ξεκινήσουμε με νέα φιλοσοφία, θα υπάρχει διαφοροποίηση στα σχέδια και στον τρόπο προπόνησης, αλλά οι παίκτες πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ώστε να καταλάβουμε αυτά που θα ζητάει και να εφαρμόσουμε τις εντoλές του. Αυτό συμβαίνει συνέχεια στο ποδόσφαιρο όταν αλλάζουν πρόσωπα και οι παίκτες καλούνται και πρέπει να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Αυτό νομίζω ότι θα κάνουμε κι εμείς με την έλευση του κ. Μπερέτα".

Για την προσθήκη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη είπε: "Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ένας παίκτης πολύ δυνατός, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα και για αυτό άλλωστε αποκτήθηκε. Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να έχουν ένα τέτοιο συμπαίκτη. Σίγουρα η ομάδα θα τον υποδεχτεί με ένα μεγάλο χαμόγελο". Όσο για το δίδυμο που μπορούν να συνθέσουν: "Είναι θέμα προπονητή πώς θα παίξουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όποια κι αν είναι η επιλογή του".
Τέλος, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αναφέρθηκε στην κλήρωση της 16ης Ιουλίου, για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έκρυψε την προτίμησή του σε μία ομάδα από την πατρίδα του, την Μπράγκα: "Όλοι οι αντίπαλοι είναι πολύ δύσκολοι. Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι η Μπράγκα είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά επειδή την γνωρίζω καλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολη όσο λέγεται. Μπορούμε όμως να την χαρακτηρίσουμε πιο βατή σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που θα είναι πιθανοί αντίπαλοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: