Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Σαϊτιώτης: "Υπογράφω στον Ηρακλή"


Ο Γιώργος Σαϊτιώτης.... Ο Γιώργος Σαϊτιώτης μίλησε στον sport103 FM για το φλερτ με τον Ηρακλή και αποκάλυψε πως το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του.

Στην αρχική του τοποθέτηση για το φλερτ της ΠΑΕ Ηρακλής μαζί του δήλωσε: "Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Τα έχουμε βρει και μέσα στο επόμενο διήμερο μπορεί να έχουμε και τις υπογραφές. Το πρωί εξάλλου είχα μία πολύ καλή συζήτηση με την διοίκηση και περιμένω να με φωνάξουνε για τις υπογραφές".

Για την συνεργασία που είναι να έχει με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο σχολίασε: "Ο κ. Μπουμπένκο από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία η ομάδα έδειξε την εικόνα της οικογένειας και η παρουσία του θα βοηθήσει".

Αναφορικά με το πώς ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είπε: "Η πρώτη επαφή είχε γίνει πριν από έναν μήνα περίπου όταν και είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έμενε στον ΠΑΣ Γιάννενα. Από νωρίς ο Ηρακλής είχε δείξει το ενδιαφέρον του και να με ελκύει και πλέον είμαστε πολύ κοντά".

Σχετικά με το πώς παρακολουθούσε ο ίδιος τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής εξασφάλισης του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League σχολίασε: "Φυσικά και παρακολουθούσα τις εξελίξεις και ήθελα να πάνε όλα καλά. Ήθελα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα και με μεγάλη ιστορία όπως είναι ο Ηρακλής και ακόμη περισσότερο ως Μακεδόνας που είμαι".

Για το πώς αισθάνθηκε στο άκουσμα της θετικής εξέλιξης τόνισε: "Η ανακούφιση ήταν πολύ μεγάλη και ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Σίγουρα ο κόσμος του Ηρακλή έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο μέσα από τον καθημερινό του αγώνα και πλέον χρειάζεται ακόμη περισσότερη στήριξη. Αυτό που θα ήθελα να του πω είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μας".

Κι όσο για το ενδεχόμενο να παραμείνει συμπαίκτης μετά τον ΠΑΣ Γιάννενα και στον Ηρακλή υποστήριξε: "Με τον Στέλιο είμαστε από το ίδιο χωριό και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και σίγουρα θα τον ήθελα για συμπαίκτη μου και πάλι. Του εύχομαι να πάνε όλα καλά και θα είναι πολύ καλό να έρθει στον Ηρακλή".
Τέλος για το πώς βλέπει τον Ηρακλή της νέας αγωνιστικής περιόδου δήλωσε: "Σίγουρα ο Ηρακλής τα τελευταία 2-3 χρόνια είχε προβλήματα. Βλέπω όμως ότι πλέον μπαίνει σε καλό δρόμο και μέσα από την συσπείρωση ο Ηρακλής θα ανέβει σκαλοπάτια και δεν θα έχει πορεία ανάλογη με των τελευταίων ετών που σίγουρα δεν του άξιζε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: