Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Σορλέν:"Πάμε όπως και πέρσι"

http://www.sport24.gr/ast/cov/66/665877_b.jpgΟ Ολιβιέ Σορλέν μίλησε για την επιτυχημένη περσινή σεζόν, που έφερε τον ΠΑΟΚ μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 25 χρόνια και την επιστροφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδης στον Δικέφαλο. Ο Ολιβιέ Σορλέν μπορεί να μην έκανε και την καλύτερη του σεζόν την χρονιά που μας πέρασε, όμως αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στο Olapaok.gr αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ενώ έδωσε το σύνθημα για μια πορεία ανάλογη με την περασμένη.

"Πρέπει να προχωρήσουμε κι άλλο αυτό που χτίσαμε πέρσι. Να το δούμε ακόμη πιο σοβαρά, έτσι ώστε να μην γίνουν τα λάθη που μας ταλαιπώρησαν στην αρχή της προηγούμενης περιόδου. Είχα δηλώσει πέρσι ότι μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο και ο ήλιος, αλλά αν εσύ συνεχίσεις να κρατάς την ομπρέλα, δεν καταφέρνεις τίποτα. Αυτή είναι μια φράση που συνηθίζουμε να λέμε στην Γαλλία και πρέπει να την έχουμε στο μυαλό μας".

Στη συνέχεια μίλησε για το μεγάλο ατού του ΠΑΟΚ: "Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Ο κάθε παίκτης ξέρει τον ρόλο του στην ομάδα και απλά πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά που κάναμε μέχρι σήμερα. Ξέρω ότι μας περιμένει πολύ τρέξιμο στην προετοιμασία, έχω δουλέψει με Ιταλό προπονητή, τον Γκουιντολίν στην Μονακό και ξέρω πως δουλεύουν".

Για την μεταγραφή του Σαλπιγγίδη, τόνισε: "Είναι ποδοσφαιριστής που κατέκτησε το νταμπλ και παίζει στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο εγώ."

Τέλος ο Γάλλος άσος θέλησε να αφήσει πίσω του την κακοτυχία που βίωσε φέτος και προχωρήσει μπροστά.

"Φέτος, ελπίζω να έχω μία χρονιά χωρίς προβλήματα (πέρσι ο ίδιος και η οικογένειά του είχαν πέσει θύματα διάρρηξης) και να είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Θέλω να συνδυάσω τον ερχομό της κόρης μου με μία πρόκριση στους ομίλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: