Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΑΕΚ- Έξι στο περιθώριο

http://www.sport24.gr/ast/cov/du/dusan_2010_5_17_13_44_44_b.jpgΤην Δευτέρα ξεκινάει την προετοιμασία της η ΑΕΚ και ο Μπάγεβιτς έχει δηλώσει ότι το ρόστερ θέλει να αποτελείται από 25-26 παίκτες. Η επιθυμία του να έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ μέχρι της 6 Ιουλίου, όταν ξεκινάει την προετοιμασία στι Ζέεφελντ, παρουσιάζει δυσκολίες στην παραχώρηση παικτών όπως των Σκόκο, Τζιμπούρ και Μπλάνκο.Αντίθετα, σε καλό δρόμο βρίσκεται η προσπάθεια της ΑΕΚ να αποδεσμεύσει τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μπάγεβιτς. Πρόκειται για τους Αλεξόπουλο, Γιαχάγια, Κουτρομάνος, Χέρσι, Ιορντάκε και Ρότζερ που δεν θα είναι παρόντες στην πρώτη αλλά θα κάνουν προπόνηση το απόγευμα.

Ο Σειντού Γιαχάγια δεν μένει ελεύθερος και αν βρει ομάδα θα δοθεί δανεικός, αντίθετα με τον Γιώργο Αλεξόπουλο που πιέζεται να βρει ομάδα και να συμφωνήσει με κάποια από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ο Δημήτρης Κουτρομάνος αναμένεται να συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό, ενώ πολλές είναι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ρότζερ Γκερέιρο και προέρχονται από την χώρα του όπως η Σάντος, Σάο Πάολο και Παλμέιρας.

Ο Ιορντάκε προπονείται μόνος του τον τελευταίο καιρό, ενώ ο μάνατζερ του δηλώνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Ο Χέρσι θα βρεθεί στην προετοιμασία αλλά επειδή δεν υπολογίζεται θα προπονείται μόνος του μέχρι η κατάσταση του να ξεκαθαρίσει αναφορικά με τον αριθμό των συμμετοχών του στο πρωτάθλημα και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Απών από την πρώτη ο Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο δεν θα δώσει το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένη για το πρωί (08:00) της Δευτέρας (28/06). Ο Αργεντίνος επιθετικός ενημέρωσε, μέσω του εκπροσώπου του, τον Βασίλη Δημητριάδη, πως αναγκάστηκε να αλλάξει το εισιτήριό του, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και πρέπει να επεκτείνει την παραμονή του για ακόμη λίγες ημέρες στην πατρίδα του.

Η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται την προσεχή Τετάρτη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την Πέμπτη το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: