Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ο Σκούφαλης στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Σκούφαλης σε προσπάθεια του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη Την απόκτηση του Μανώλη Σκούφαλη για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, ο έμπειρος άσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη νέα πρόκληση που παρουσιάστηκε στην καριέρα του: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοβασίλη για την πρόταση που μου έκανε και ειλικρινά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα προκειμένου να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Ο ΠΑΣ είναι μια νέα σελίδα που μου παρουσιάζεται στην καριέρα μου και αποτελεί μεγάλη τιμή που θα είμαι μέλος του. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος που έχει τεράστια δυναμική και πολύ κόσμο που έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα.

Παρότι είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες της Super League, προτίμησα να αγωνιστώ στον ΠΑΣ γιατί έχει όλα τα εχέγγυα για να πάει μπροστά".

Αναφορικά με τη νέα χρονιά ο Σκούφαλης τόνισε: "Για εμάς θα είναι μια δύσκολη χρονιά και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Ο Σκούφαλης γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου 1978 και άρχισε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο το 1998-99 στην Δόξα Βύρωνα. Την σεζόν 2000-02 αγωνίστηκε στην Κοζάνη, ενώ το καλοκαίρι του 2002 πήρε μεταγραφή στον Αθηναικό. Στις 24 Αυγούστου 2003 έκανε το ντεμπούτο του στην Α' Εθνική με τον Ακράτητο. Εκεί παρέμεινε για πέντε χρόνια και το 2007 πήρε μεταγραφή για την Κέρκυρα.

Eνα χρόνο μετά μετακόμισε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη για χάρη του Πανιωνίου. Ήταν βασικό μέλος της ομάδας που πήρε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2007-08, με προπονητή τον Eβαλντ Λίνεν, ενώ συμμετείχε στο Κύπελλο UEFA και στο Ιντερτότο.

Στον Πανιώνιο αγωνίστηκε για τρία χρόνια, ενώ πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Τάτσης ανέλαβε το πόσο του τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ, ενώ ο Βασίλης Παπαγγέλης ανέλαβε τη θέση του βοηθού προπονητή της ομάδας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου. "Εύχομαι να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά και μακάρι του χρόνου τέτοιο καιρό να πανηγυρίζουμε όλοι μας την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, όπου εκεί αξίζει να βρίσκεται η ομάδα" δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: