Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Επεισόδια μεταξύ Γερμανών και Άγγλων

http://www.sport24.gr/ast/cov/op/opados_2010_6_28_9_19_16_b.jpgΈνας Γερμανός οπαδός την πλήρωσε άσχημα μετά τη νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Αγγλίας, αφού όταν βρέθηκε σε πλατεία στην πόλη του Λονδίνου, Βρετανοί χούλιγκαν τον περικύκλωσαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επεισόδια. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας κακόμοιρος οπαδός της Γερμανίας έτυχε να βρεθεί την λάθος ώρα στο λάθος σημείο.

Λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα των "πάντσερ" εναντίον των "λιονταριών", που βρήκε την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ να κερδίζει με το εντυπωσιακό 4-1 και τους Άγγλους να φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ του Λάμπαρτ, ένας φίλαθλος που παρακολουθούσε το παιχνίδι σε πλατεία του Λονδίνου, περικυκλώθηκε από το πλήθος.

Στη συνέχεια ακολούθησαν μικροσυμπλοκές, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες από εστιατόρια κοντά στην πλατεία, οι οποίες μεταφέρθηκαν και στις γύρο περιοχές.

Λίγες ώρες αργότερα και ενώ τα πράγματα έμοιαζαν να έχουν ξεφύγει, έφτασε στο σημείο μεγάλη αστυνομική δύναμη με σκοπό να επαναφέρει την τάξη.

Όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, έγιναν πολλές συλλήψεις σε ένα ακόμα περιστατικό που ήρθε να προστεθεί στην κόντρα των Γερμανών με τους Άγγλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: