Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Προτεραιότητα στο υπάρχον υλικό

Προτεραιότητα στο υπάρχον υλικό

Υπήρχαν «διαρροές» από το έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή αυτό το διάστημα. Είναι λογικό κι επόμενο η διοίκηση να κινείται στην κατεύθυνση κάλυψης των κενών και απόκτησης νέων ποδοσφαιριστών. Ήδη άλλωστε έχουν κυκλοφορήσει αρκετά ονόματα. Στο μεταγραφικό «μέτωπο» πάντως, προτεραιότητα της ΠΑΕ Ηρακλής αποτελεί η διατήρηση των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Υπάρχουν κι εκεί οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν για να αποφευχθούν νέες «διαρροές» και προσφυγές. Είναι όμως βέβαιο και δεδομένο πως ο Ηρακλής θέλει να διατηρήσει έναν «κορμό» που δημιουργήθηκε ουσιαστικά πέρσι, προκειμένου με βελτιωτικές κινήσεις να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο.

Πρώτιστα οι πέντε

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ομόφωνα η άποψη διατήρησης του υπάρχοντος υλικού. Ιδιαίτερα ωστόσο οι «κυανόλευκοι» εστιάζουν σε τέσσερις συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών. Αυτό δεν σημαίνει πως οι υπόλοιπες τους αφήνουν αδιάφορους. Κυρίως όμως οι τέσσερις αυτές περιπτώσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ποιες είναι αυτές; Οι δύο Ρουμάνοι, Βικτοράς Γιάκομπ και Μπογκτάν Μάρα, ο Παναγιώτης Κονέ και ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι. Και οι τέσσερίς τους δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, όμως όλοι τους έχουν οικονομικές εκκρεμότητες από την περσινή χρονιά. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως για παράδειγμα στον Γιάκομπ οφείλεται ένα σημαντικό ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ που πρέπει να τακτοποιηθεί. Για τους τέσσερις συγκεκριμένους παίκτες υπάρχει βέβαια η σχετική εισήγηση του Γιόζεφ Μπουμπένκο, αλλά ούτως ή άλλως έχουν κερδίσει απόλυτα την εκτίμηση του κόσμου.

Ακολουθούν και οι υπόλοιποι

Παράλληλα μ’ αυτές τις περιπτώσεις, η διοίκηση προσανατολίζεται στην διευθέτηση και των υπολοίπων υποθέσεων των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν επίσης παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομάδα και έχουν λαμβάνειν. Στόχος είναι να μην υπάρχουν άλλες απώλειες από το έμψυχο δυναμικό με προσφυγές. Αντίθετα οι «κυανόλευκοι» και πέραν από τις απαραίτητες αυτές κινήσεις, στη συνέχεια θα στραφούν ακόμη πιο εντατικά για παίκτες που υπάρχ

Δεν υπάρχουν σχόλια: