Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ανακοινώνει μεταγραφές ο Πανιώνιος


Ο Φερνάντες σε φάση από το παιχνίδι Πανιώνιος-Αρης Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να ανακοινώσει τουλάχιστον μία μεταγραφή την Δευτέρα, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να τελειώσει άλλη μία μέχρι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση που θα σημάνει και την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα περίοδο.

Η φημολογία που αναπτύχθηκε την Κυριακή το βράδυ, θέλει τους Νεοσμυρνιώτες να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάριο Φερνάντες, που είναι το "αγαπημένο" παιδί της εξέδρας. Αλλωστε και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στον Πανιώνιο, από την στιγμή που δεν συνεχίζει την καριέρα του στο Ισραήλ και την Μπεϊτάρ, μετά την περσινή χρονιά που είχε με τον Αρη.

Από κει και πέρα, οι πληροφορίες θέλουν την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι επίσης πολύ κοντά στην ανακοίνωση της απόκτησης ενός επιθετικού, ο οποίος αγωνίστηκε ή αγωνίζεται αυτή την στιγμή με την ομάδα του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διοίκηση θέλει να ανακοινώσει τουλάχιστον μία μεταγραφή, για να αλλάξει και το κλίμα στις τάξεις των οπαδων, που δεν είναι και το καλύτερο μετά τον δανεισμό του Φαμπιάν Εστογιανόφ στην Πενιαρόλ για τον επόμενο ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: