Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ρόμπεν: «Να παίξουμε καλύτερα»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/e8cdd10092b2f1ea2cf09b6a389d4fdc_L.jpg?943912800?943912800?943912800Ο Άριεν Ρόμπεν επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της Ολλανδίας ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη επί των Σλοβάκων, τόνισε όμως πως οι «οράνιε» χρειάζονται περισσότερο βελτίωση.«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό, όμως, είναι πως προκριθήκαμε. Δεν παίξαμε καλά, αλλά το τέλειο παιχνίδι μας δεν έχει έρθει ακόμα. Ήταν πάντως μια ωραία μέρα. Όταν είσαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να παίζεις και να ευχαριστιέσαι. Για μένα ήταν σημαντική εμπειρία να επιστρέφω στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό και να βοηθάω την ομάδα», τόνισε ο Ρόμπεν ο οποίος απέφυγε να δείξει την προτίμησή του για τον επόμενο αντίπαλο λέγοντας πως πρώτα από όλα η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί: «Είτε είναι η Βραζιλία είτε η Χιλή, εμείς πρέπει να παίξουμε αρκετά καλύτερα».

Από την μεριά του, ο Φαν Μάρβαϊκ έδωσε τα εύσημα για τη νίκη της ομάδας του στον Στεκέλενμπουργκ που με δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις διατήρησε το 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχαμε ένα καλό πρώτο μισάωρο. Μετά δώσαμε την πρωτοβουλία. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε να πετύχουμε το 2-0, το 3-0 ακόμα και το 4-0. Σε ένα σημαντικό σημείο, ο Στεκέλενμπουργκ μας έσωσε. Έχουμε κερδίσει τέσσερα παιχνίδια, είμαστε ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες και επομένως είμαστε χαρούμενοι», ήταν τα λόγια του Φαν Μάρβαϊκ ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ρόμπεν: «Ήταν σπουδαίο για αυτόν το γκολ. Μετά από τον τραυματισμό, ένα τέτοιο γκολ τον κάνει να νιώθει καλύτερα».

Όσο για την δυσαρέσκεια του Φαν Πέρσι κατά την στιγμή της αλλαγής, ο τεχνικός της Ολλανδίας απέφυγε να δώσει συνέχεια: «Ο Ρόμπι μπορεί να είναι απογοητευμένος. Εγώ όμως δεν έχω κάτι εναντίον του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: