Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Περνάει τα... σύνορα ο Αστέρα Τρίπολης


Οι φίλαθλοι του Αστέρα Τρίπολης Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, αποφάσισε να κάνει "άνοιγμα" και στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου, προκειμένου να μπορέσει να βρει και νέους φιλάθλους ενόψει του κανούργιου πρωταθλήματος. Η προσπάθεια θα ξεκινήσει από την πόλη του Αργους την Δευτέρα το πρωί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Στα πλαίσια της προσπάθειας για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ θα στήσει περίπτερο ενημέρωσης για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 στο Αργος.

Το περίπτερο θα στηθεί σε κεντρικό σημείο του Αργους τη Δευτέρα 28 Ιουνίου και για δύο εβδομάδες, με ώρες λειτουργίας: 11.00 π.μ.-3.00 μ.μ. και 5.30 μ.μ.-9.00 μ.μ..

Για τη μέχρι σήμερα διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, για το πρώτο περίπτερο ενημέρωσης στη Σπάρτη, αλλά και για το δεύτερο που θα τοποθετηθεί στο Άργος από τη Δευτέρα, μίλησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος δήλωσε:

"Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία των εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμε ακόμα αρκετό διάστημα μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και βλέπουμε πώς έρχονται καινούργιοι φίλαθλοι κοντά στην ομάδα μας, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς και να καλέσω όλο τον υπόλοιπο κόσμο, που δεν έχει προμηθευτεί ακόμα εισιτήριο διαρκείας να το κάνει, γιατί πραγματικά ο Αστέρας φέτος προσδοκά να δώσει πολλές μεγάλες χαρές στους φιλάθλους.

Η ενέργεια να στήσουμε περίπτερα ενημέρωσης σε πόλεις όμορων νομών έχει να κάνει με τη θέληση του Αστέρα να βγει από τα σύνορα της Αρκαδίας, να είναι μία ομάδα που θα εκπροσωπεί ποδοσφαιρικά την ευρύτερη Περιφέρεια και νομίζω πώς με το νέο σύστημα διοίκησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση «Καλλικράτης» αυτό μπορεί να γίνει γεγονός.

Η Πελοπόννησος δεν έχει ομάδα ούτε καν στη Β' Εθνική. Αυτό βέβαια δε μας χαροποιεί, αφού θέλουμε ισχυρή περιφέρεια, θέλουμε ισχυρούς τους όμορους νομούς, για να μπορέσει ο Αστέρας να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να έχει μία ισχυρή εκπροσώπηση και κατά το δυνατόν ελληνοποίηση της ομάδας μας.

Από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου σε κεντρικό σημείο του Άργους λοιπόν, ο Αστέρας θα έχει περίπτερο ενημέρωσης, προκειμένου να διαθέσει εισιτήρια διαρκείας στο Άργος, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Θέλω να προσκαλέσω τους φίλους του Αστέρα από την Αργολίδα να έρθουν μαζί μας, να δημιουργήσουμε μία ισχυρή έδρα για τον Αστέρα, να κάνουμε ισχυρή την ομάδα του Αστέρα, γιατί μόνο ενωμένη η επαρχία μπορεί να αντιμετωπίσει τους ποδοσφαιρικά «μεγάλους» της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των άλλων επαρχιακών πόλεων.

Νομίζω πώς οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι ελκυστικές, υπάρχει μία μείωση της τάξεως του 30-40% αλλά και οι μεταγραφές που έχει κάνει ο Αστέρας δείχνουν πραγματικά, πώς θέλουμε να καταστήσουμε τον Αστέρα μία πολύ ισχυρή ποδοσφαιρική δύναμη στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας. Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε τον κόσμο κοντά μας, προκειμένου να ζήσουμε όλοι μαζί χαρές την προσεχή αγωνιστική περίοδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: