Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΟΦΗ: Φαβορί ο Ουζουνίδης, ανοικτό του Παράσχου


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η αρνητική κατάληξη της υπόθεσης με τους φακέλους αδειοδότησης μπορεί να στέρησε από τον ΟΦΗ την δυνατότητα να αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ, όμως από την άλλη το κλείσιμο της στρέφει επιτέλους το βλέμμα των Κρητικών στην οργάνωση ενόψει νέας σεζόν και στα ουκ ολίγα θέματα που ζητούν λύση.

Αν εξαιρέσουμε το οικονομικό ζήτημα που αποτελεί μεγάλο αγκάθι και ενδέχεται να εξελιχθεί σε σημαντικό «βρόγχο» για την στελέχωση του ρόστερ με ποιοτικές μεταγραφές, κύριο μέλημα είναι η θέση του προπονητή. Ο Νίκος Μαχλάς προτιμά για την θέση του τεχνικού τον Μαρίνο Ουζουνίδη που μπορεί να είναι ακριβός, ωστόσο κρίνεται ως η ενδεδειγμένη λύση. Ο πρώην προπονητής της Λάρισας είναι δεδομένο ότι αν δεν ήταν ο ΟΦΗ δεν θα συζητούσε καν το ενδεχόμενο να καθίσει σε πάγκο της Β΄ Εθνικής.

Από την άλλη η πόρτα του Γιώργου Παράσχου δεν έχει ακόμα κλείσει. Ο έμπειρος προπονητής έχει την εκτίμηση ολόκληρης της οικογένειας του ΟΦΗ και μάλιστα συζητήσεις γίνονται μαζί του ακόμα και αυτές τις ημέρες. Ο ίδιος δεν αποκλείει σε καμία περίπτωση την επιστροφή του στον πάγκο της κρητικής ομάδας και μην ξεχνάμε την δήλωση του, ότι στην Β΄ Εθνική κάθεται μόνο για τον ΟΦΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: