Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Η Ομόνοια απάντησε για Πατσατζόγλου


Σκόραραν Πατσατζόγλου και Καρυπίδης... Παίκτης της Ομόνοιας ο Χρήστος Πατσατζόγλου, είναι ποδοσφαιριστής που σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν τελευταία, ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ. Διερευνήθηκε η διάθεση του Πατσατζόγλου να ρίξει τις απαιτήσεις του κάτω από τις 600.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως από την Ομόνοια. Ωστόσο, ακόμη κι αν ρίξει τις απαιτήσεις του είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για την απόκτησή.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας, Θεόδωρος Καυκαρίδης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "kerkida.net", ξεκαθάρισε: "Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Ο Πατσατζόγλου πολύ σύντομα θα βρίσκεται στην Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή".

Ο Αραμπατζής φεύγει...
Ο Αραμπατζής έχει ως πρώτο του στόχο την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, αλλά, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να τον οδηγεί προς την έξοδο. Μάλλον δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά και, από ότι φαίνεται, δεν θα είχε πρόβλημα να μετακομίσει στην Ξάνθη ή στη Λάρισα. Η ακριτική ομάδα, φαίνεται να είναι έτοιμη να δώσει ένα ποσό ώστε να πάρει τον Αραμπατζή με ελεύθερη μεταγραφή. Με τον εκπρόσωπο του παίκτη, η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι στις 30.000 ευρώ περίπου.

Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αραμπατζή είναι η Ξάνθη η Λάρισα, η Κέρκυρα και ο Πανσερραϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο παίκτης κοιτά προς... Ξάνθη και λοξοκοιτά προς τη Λάρισα, ενώ παρουσιάζεται αρνητικός για την Κέρκυρα και τον Πανσερραϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: