Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Διλήμματα Δερμιτζάκη στην προπόνηση της Τρίτης. Την Τετάρτη φθάνει η Φενέρ


Συνεχίστηκαν και την Τρίτη οι πειραματισμοί του Παύλου Δερμιτζάκη ο οποίος έδειξε αναποφάσιστος για το σχήμα που θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Φενέρ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη.Ο Παύλος Δερμιτζάκης προβληματίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς δεν έχει αποφασίσει ποιος από τους Μπουσαΐντι - Σνάουτσνερ θα ξεκινήσει στη συγκεκριμένη θέση. Όσον αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Κοντρέρας θεωρείται σίγουρος για τη βασική ενδεκάδα, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στη χρησιμοποίηση του Μαλεζά ή του Τσιρίλο. Στα αριστερά πάντως ο Λίνο όπως φαίνεται θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Ο προβληματισμός του Δερμιτζάκη όμως δεν σταματάει εδώ αφού έχει δίλημμα και για την επιθετική διάταξη του ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης πάντως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στην κορυφή με τον Σορλέν αριστερά και τον Βιεϊρίνια δεξιά. Το δεύτερο σενάριο που υπάρχει είναι να χρησιμοποιηθεί ο Μουσλίμοβιτς στην αιχμή του δόρατος με τον Σαλπιγγίδη στα δεξιά και τον Βιεϊρίνια στα αριστερά.

Βιντεοθεραπεία και ατομικό για τρεις
Η προπόνηση επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και δίτερμα ενώ πριν την έναρξή της ο Παύλος Δερμιτζάκης συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές του και τους έδειξε βίντεο με τον τρόπο παιχνιδιού της τούρκικης ομάδας. Όσον αφορά το απουσιολόγιο, Ζουέλα, Κριστιάνο και Χαλκιάς συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεων Τύπου

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα προπονήσεων και συνεντεύξεν Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη, στην Τούμπα. Η αποστολή της τούρκικης ομάδας θα φθάσει το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15:10, στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Στις 20:00 θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο προπονητής των Τούρκων Αϊκούτ Κοτσαμάν στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, ενώ στις 20:30 η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Η προπόνηση της Φενέρ θα είναι ανοιχτή μόνο στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, φωτογράφους και τηλεοπτικά κανάλια.

Η συνέντευξη Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Γήπεδο της Τούμπας, ενώ η τελευταία προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί στη Σουρωτή στις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: