Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Στην τελική ευθεία για Ουρτάδο


Την τελική του πρόταση για την απόκτηση του Μοϊσές Ουρτάδο της Εσπανιόλ, θα καταθέσει εντός της ημέρας ο Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να τελειώνει το γρηγορότερο με την υπόθεση του αμυντικού χαφ, καθώς μετά θα πρέπει να προχωρήσει σε αυτή του επιθετικού.

Η διαφορά που χωρίζει τους "ερυθρόλευκους" με τους Ισπανούς είναι κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό σεβαστό, αλλά όχι ικανό να χαλάσει τη μεταγραφή του 29χρονου στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" θα ανεβάσουν την προσφορά τους την Τρίτη, ελπίζοντας πως και η Εσπανιόλ θα υποχωρήσει από τις αρχικές της θέσεις, έτσι ώστε να βρεθεί η "χρυσή τομή" που θα φέρει τον Ουρτάδο στον Πειραιά.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, αν και σε δηλώσεις του τη Δευτέρα μετά το τέλος της προπόνησης εμφανίστηκε λίγο αινιγματικός, "Περιμένω κι εγώ τις εξελίξεις, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα και θέλω ηρεμία για να πάρω την απόφασή μου. Ευχαριστώ τον κύριο Βαλβέρδε για το ενδιαφέρον, αλλά θέλω να πω ότι για να γίνει η μεταγραφή πρέπει να βγουν κερδισμένες όλες οι πλευρές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: