Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Εντυπωσιασμένος ο Στάνκοβιτς

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Εντυπωσιασμένος ο Στάνκοβιτς

Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός της Αούστρια Βιέννης, Μάρκο Στάνκοβιτς μίλησε στην αυστριακή ιστοσελίδα laola.au, ενόψει του σημερινού κρίσιμου παιχνιδιού με τον Άρη για το Europa League. Μέσα σε όλα αποκάλυψε ότι
το «αστέρι» της ομάδας, Ρόλαντ Λιντζ τον προειδοποίησε για την «καυτή» έδρα που θα αγωνιστεί σήμερα. Μάλιστα ο ίδιος αργότερα παρακολούθησε βιντεάκια του Άρη (κυρίως κερκίδα) στο youtube και έμεινε έκπληκτος.

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

-Μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας (λόγω τραυματισμού) επέστρεψες στο Κύπελλο με δυο τέρματα.

Στάνκοβιτς: Αγωνίστηκα για 90 λεπτά και σκόραρα δυο τέρματα. Ήταν πολύ καλό για την ψυχολογία μου. Ωστόσο οι ερασιτέχνες της Ριντ δεν είναι και πολύ δυνατοί αντίπαλοι…

-Την Τρίτη παίζεται με τον Άρη Θεσσαλονίκης για το Europa League. Όλοι μιλούν για το «καυτό» «Κλεάνθης Βικελίδης». Τι έχεις να πεις;

Στάνκοβιτς: Είδα κάποια βιντεάκια στο youtube και ομολογώ ότι έχουν μια πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή. Πάντως είμαι αισιόδοξος ότι θα σκοράρουμε.

- Είδες και βιντεάκια με τον κόσμο τους;

Στάνκοβιτς: Αυτή είναι μια αστεία ιστορία. Ο Λινζ μόλις έμαθε με ποια ομάδα κληρωθήκαμε με είπε: «Αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να δεις που θα αγωνιστείς. Δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα. Όλο το γήπεδο «φλέγεται» από πυρσούς. Προφανώς επιτρέπονται στη χώρα τους».

- Ακούγεται ότι η Ελλάδα είναι ένα υπέροχο μέρος για καλοκαιρινές διακοπές. Σίγουρα δε θα χρειαστείς ζεστά ρούχα.

Στάνκοβιτς: Όντως. Δεν έχω ξανά έρθει στην Ελλάδα αλλά η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς. Θα είναι ένα θερμό παιχνίδι από πολλές απόψεις.

-Τι άλλο γνωρίζεις γενικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο;

Στάνκοβιτς: Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Γνωρίζω μόνο ότι οι πέντε πρώτες ομάδες παλεύουν για τον τίτλο και οι υπόλοιπες κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: