Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Μπαλοτέλι: "Δεν είμαι κακό παιδί"


Στην παρουσίαση του Μάρκο Μπαλοτέλι από τη Μάντσεστερ Σίτι κυριάρχησαν ερωτήσεις που αφορούν στον χαρακτήρα του. Αλλωστε, το ταλέντο του νεαρού Ιταλού δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν. Ετσι, ο πρώην επιθετικός της Ιντερ κλήθηκε να απολογηθεί και να... δεσμευθεί ότι δεν είναι "κακό παιδί"!

"Δεν είμαι κακό παιδί. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος!", δήλωσε αρχικά ο 20χρονος διεθνής και πρόσθεσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, τόσο για τον προπονητή (σ.σ. είχαν συνεργαστεί με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Ιντερ), όσο και για το περιβάλλον. Σίγουρα λυπήθηκα που έφυγα από την Ιταλία, αφού θα είμαι μακριά από την οικογένεια και τους φίλους μου, όμως το απαιτούσε το επάγγελμά μου. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ, γιατί είναι ιδανικό πρωτάθλημα για έναν σκόρερ, σε αντίθεση με την Ιταλία, που μετρούσε πολύ περισσότερο η τακτική".

Επίσης, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε: "Πάντα είμαστε προσεκτικοί, όσον αφορά τον χαρακτήρα παιδιων που βρίσκονται στην ηλικία του. Ομως, έχω δουλέψει με τον Μάριο στην Ιντερ και γνωρίζω ότι δεν είναι προβληματικός. Απλώς είναι νέος. Μπορεί να κάνει καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έχει τις προδιαγραφές να γίνει ένας φανταστικός παίκτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: