Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

"Πράσινο φως" για Μόρα


Ο Βαγγέλης Μόρας αποτελεί το διακαή πόθο του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, κενό που δημιουργήθηκε μετά την παραχώρηση του Ντανιέλ Μαϊστόροβιτς στη Σέλτικ. Ο διεθνής άσος μόνο θετικός είναι στην επιστροφή του στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, κάτι που δείχνει πως ο γάμος δεν θα αργήσει να γίνει.

Η "Ενωση" πλησίασε πρώτα την Μπολόνια, η οποία έδωσε τις ευλογίες της για τη πραγματοποίηση της μεταγραφής, καθώς θέλει να απαλλαγεί από το μεγάλο συμβόλαιο που έχει ο Μόρας με τον ιταλικό σύλλογο, ενώ δεν αξιώνει κάποιο τρελό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Πλέον απομένει να γίνει η κίνηση και προς την πλευρά του παίκτη. Ο Βαγγέλης Μόρας είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του περίπου στο μισό εκατομμύριο για να επιστρέψει στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα, ποσό που είναι μέσα στα όρια που έχει θέσει ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή θα μεταβεί στην Ιταλία ίσως και εντός της ημέρας για να εξετάσει τις προτάσεις που έχει ο διεθνής άσος στα χέρια του, κάτι που δείχνει πως οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα θα είναι άμεσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: