Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Στην τελική ευθεία για Νέμεθ

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της μετακίνησης του Κρίστιαν Νέμεθ από τη Λίβερπουλ στον Παναθηναϊκό με τον Ούγγρο επιθετικό να είναι «ζεστός». Στο προσκήνιο και ο Ντουγκλάο. Εξελίξεις και μάλιστα άμεσα αναμένονται στο «τριφύλλι» σε ότι αφορά στην περίπτωση του Κρίστιαν Νέμεθ κάτι που προανήγγειλε και ο μάνατζερ του παίκτη, Τίμπορ Πατάκι με δηλώσεις του.

Ο εκπρόσωπος του 21χρονου άσου τόνισε: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε νέα επαφή με τη Λίβερπουλ αφού θα μεταβώ στην Αγγλία. Τώρα βρίσκομαι στην Ουγγαρία. Θα πρέπει να περιμένουμε το ραντεβού για να ξέρουμε τι θα συμβεί. Υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία, την Ολλανδία και από την Ελλάδα, από τον Παναθηναϊκό».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τις προθέσεις του πελάτη του ανέφερε: «Το ιδανικό θα ήταν να πήγαινε σε μια ομάδα που θα τον ήθελε πολύ ο προπονητής, που θα είχε πολλές ευκαιρίες και η οποία θα έπαιζε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια διοργάνωση που δίνει μεγάλη προβολή σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Εννοείται πως δεν θα έλεγε όχι στον Παναθηναϊκό, άλλωστε στην Ελλάδα δεν θα είχε πρόβλημα προσαρμογής, μετά την περυσινή θητεία του στην ΑΕΚ. Όμως πρέπει πρώτα να δούμε όλες τις προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας και τι ζητάει η Λίβερπουλ με την οποία έχει συμβόλαιο».

Αυτή τη στιγμή ο Ούγγρος άσος της Λίβερπουλ είναι το μεγάλο φαβορί για να πλαισιώσει τη γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού». Ο Νέμεθ αρέσει στον Νίκο Νιόπλια και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα δώσει στον νεαρό επιθετικό αρκετές ευκαιρίες αν τελικά έρθει στον Παναθηναϊκό.


Στο προσκήνιο ο Ντουγκλάο

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλας Σταύρο Ψωμιάδη θα έχει την Τρίτη (17/8) ο Δημήτρης Γόντικας για το θέμα της μετακίνησης του Μάριο Γκαλίνοβιτς στους «Αργοναύτες». Ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει τον Κροάτη τερματοφύλακα με την μορφή δανεισμού, την ώρα που στην Καβάλα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που εμπλέκουν δύο ακόμα παίκτες σε αυτή την ιστορία, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΞΕΔΡΑ».

Ο πρώτος είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος τον οποίο και επιθυμούν διακαώς ο άνθρωποι της Καβάλας, ενώ ο δεύτερος είναι ο Ντουγκλάο τον οποίο θέλουν με την σειρά τους στον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός απασχόλησε και πέρυσι το «τριφύλλι» με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: