Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ: Τελευταία ημέρα για τους κατόχους διαρκείας

ΠΑΟΚ: Τελευταία ημέρα για τους κατόχους διαρκείας

Καθώς το ματς με τη Φενέρμπαχτσε πλησιάζει, το δεύτερο συνεχόμενο φετινό «sold out» στην Τούμπα (μετά το ματς με τον Άγιαξ) βρίσκεται προ των πυλών! Χθες, πωλήθηκαν πάνω από 3000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης, και ο συνολικός αριθμός ανέβηκε στις 18500, καθώς μένουν ακόμη λίγα 24ώρα για το ματς με τους Τούρκους.
Χθες, εξαντλήθηκαν τα «ελεύθερα» εισιτήρια και πλέον έχουν μείνει μόνο 6500 «κομμάτια» προς πώληση, για τα οποία έχουν προτεραιότητα μέχρι και σήμερα οι κάτοχοι των διαρκείας που έχουν καρτελάκια για τις συγκεκριμένες θέσεις.
Από αύριο όσες από αυτές τις θέσεις δεν διατεθούν για το παιχνίδι, θα τεθούν στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Οι κάτοχοι των διαρκείας προμηθεύονται τα εισιτήρια για τις θέσεις που τους αναλογούσαν μέσα από τα γραφεία, ενώ τα ελεύθερα διατίθονταν από τα εκδοτήρια έξω από τη μπουτίκ. Όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στις θέσεις VIP και στις Σουίτες, ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας!
Τα εκδοτήρια λειτουργούν καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 19:00, ενώ την Πέμπτη 19 Αυγούστου, τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 9:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων:

VIP 3ου: 150€
VIP 4ου: 120€
Θύρα 1: 80€
Θύρες 2,3: 60€
Θύρες 5,6: 40€
Θύρες 4, 4α: 20€
Θύρες 7, 7α: 25€

* Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω ίντερνετ και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των επιδοτηρίων της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: