Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ετοιμάζει αλλαγές ο Δερμιτζάκης


Αρκετές αλλαγές θα έχει στην άμυνα ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσέ, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον Αγιαξ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης θέλει από τα μετόπισθεν να ξεκινήσει η πρόκριση του δικέφαλου για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λίνο έδειξε πως είναι έτοιμος και παίρνει τη φανέλα του βασικού. Ο Βραζιλιάνος θα τοποθετηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, με αποτέλεσμα ο Σνάουτσνερ που αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση απέναντι στους Ολλανδούς, θα μεταφερθεί στα δεξιά, εκεί όπου υπάρχει και ο Μπουσαϊντί. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει δείξει ξεκάθαρα την προτίμηση του σε κάποιον από τους δύο, ωστόσο φαβορί για να ξεκινήσει τον αγώνα κόντρα στους Τούρκους, είναι ο Πολωνός.

Στο κέντρο της άμυνας ο μόνος σίγουρος είναι ο Κοντρέρας, ενώ Μαλεζάς και Τσιρίλο διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Χιλιανό. Ο Ιταλός προέρχεται από ένα πολύ κακό παιχνίδι απέναντι στον Αγιαξ, γι αυτό και ο Μαλεζάς αυτή την στιγμή θεωρητικά έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία είναι αμετακίνητοι και θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ της ομάδας, ενώ μπροστά τους θα έχουν τον Βλάνταν Ιβιτς. Στα αριστερά θα τοποθετηθεί ο Βιεϊρίνια, ενώ δεξιά θα χρησιμοποιηθεί ο Σαλπιγγίδης, με τον Μουσλίμοβιτς να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: