Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ: Μέτρα ασφαλείας από τον Ζαγοράκη

ΠΑΟΚ: Μέτρα ασφαλείας από τον Ζαγοράκη

Όπως γίνεται πριν από όλα τα παιχνίδια, έτσι και πριν απο το μάτς με την Φενέρ, Θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση των εκπροσώπων της δοικήσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων του Δικεφάλου.

Αυτή η συνάντηση θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην Τούμπα και είναι πολύ πιθανό εκτός από το Σπύρο Μηλιορίδη και το Χρήστο Δεντσιούδη, παρών θα είναι και ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε χθές μία μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες του και συζήτησε ορισμένα θέματα για την ασφάλεια της Τούμπας και με το Σπύρο Μηλιωρίδη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλει να έχει και ο ίδιος επαφή με τους οπαδούς για να τους επισημάνει τα σημεία που πρέπει να προσέξουν, αλλά και για να τους δώσει τα εύσημα για την βοήθεια όλων ώστε η εικόνα της Τούμπας να είναι υποδειγματική.

Αυτή τη φορά όμως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή καθώς πέραν των βεγγαλικών και των πυρσών, απαγορεύονται και τα πανό με κοινωνικοπολιτικά θέματα. Ενα μάτς με μία τουρκική ομάδα, σαφώς εγκυμονεί περισσότερους κινδύνους για να παρετραπεί το κοινό και να ξεφύγει απο τα αθλητικά πλαίσια.

Μετά από τη συνάντηση, αναμένεται να υπαρξουν ξανά ανακοινώσεις απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με την προσοχή που θα πρέπει να δείξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Ετοιμάζονται οι οργανωμένοι για την Πόλη

Στο μεταξύ, μπορεί το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη να είναι την άλλη εβδομάδα, αλλα ήδη οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τις ετοιμασίες τους για το ταξίδι στη γειτονική χώρα. Ανακοινώσεις για την οδική εκδρομή στην Πόλη, εξέδωσαν οι εξής συνδέσμοι :

ΣΦ East Side
ΣΦ Θύρα 4
ΣΦ Ωραιοκάστρου
ΣΦ Νέας Κρήνης
ΣΦ Μαλγάρων-Κυμίνων
ΣΦ ΠΑΟΚ Καλοχωρίου
ΣΦ Northerners

Δεν υπάρχουν σχόλια: