Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Υπέγραψε ο Σίσιτς


Ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά της υπογραφής του μονοετούς συμβολαίου με τον Σλοβένο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος εντάχθηκε, πλέον, σε απόλυτο βαθμό στην ομάδα του Ηρακλή, αρχίζοντας την δεύτερη «κυανόλευκη» θητεία του."Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου και αισθάνομαι σε πολύ καλή κατάσταση για να το πετύχω. Από την πρώτη στιγμή είδα θετικά το ενδιαφέρον του Ηρακλή, με τον οποίο και τον κόσμο του μας συνδέουν πολύ θετικές αναμνήσεις μιας δύσκολης προσπάθειας, που κάναμε στην πρώτη παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη", είπε αρχικά ο Μίρνες Σίσιτς.Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θα μπορέσουμε να αλλάξουμε επίπεδο με σκληρή προσπάθεια, πηγαίνοντας τον Ηρακλή εκεί, που του αξίζει", σημείωσε ο Σλοβένος διεθνής μεσοεπιθετικός ως επίσημα πλέον ποδοσφαιριστής του Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά τους Χοσέμι και Ματιέ Βαλβέρντ; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι να λυθούν τα συμβόλαιά τους με τις Μαγιόρκα και Τουλούζ αντίστοιχα ώστε να ανοίξει ο δρόμος της έλευσής τους στις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Στα αγωνιστικά, πρόγραμμα διπλής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του. Ο Σίσιτς συμμετείχε, πλέον στο πλήρες πρόγραμμα, ενώ ο Καρίμ Σολτάνι συνέχισε με επιφυλακτικούς ατομικούς ρυθμούς.

Το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί δεν κρίνεται ως σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο, ο Γαλλοαλγερινός μεσοεπιθετικός του «Γηραιού» θα προφυλαχθεί και θα επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς, μόνον όταν θεωρηθεί ότι δεν διατρέχει κίνδυνο υποτροπής. Σε σημαντικά τμήματα της ομαδικής προπόνησης μετέχει ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος έχει περάσει σε φάση επαναφοράς σε πλήρη δράση.

Ο Ουζουνίδης εξάλλου αποφάσισε την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού για το Σάββατο (21/08, 20:00), στο γήπεδο της Κατερίνης, αντιμετωπίζοντας τον Πιερικό. Σε ένα φιλικό που πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το κοντινό της απόστασης και ο χαρακτήρας τελικής δοκιμής, που λαμβάνει η αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, σίγουρα προκαλούν το ενδιαφέρον του «κυανόλευκου» κόσμου για το ερχόμενο Σαββατόβραδο ώστε να δώσει το παρών.

Μία παρουσία στο γήπεδο της Κατερίνης με την οποία θα του δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση που
βρίσκεται η ομάδα μία εβδομάδα πριν από την σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: