Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

«Η Τούμπα... κρίνει την πρόκριση»


Τις προβλέψεις του για τις επικείμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Φενέρμπαχτσε έκανε ο επιθετικός της Λάρισας, Τουμέρ Μετίν, ο οποίος τόνισε πως η Τούμπα... κρίνει την πρόκριση. Ο Τουμέρ Μετίν μίλησε στα τούρκικα ΜΜΕ με αφορμή τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Τούρκος επιθετικός της ΑΕΛ γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην «Φενέρ», αφού υπήρξε ποδοσφαιριστής των «Καναρινιών» από το 2006 ως το 2008 και εξέφρασε την άποψη του για τις ελληνοτουρκικές «μονομαχίες, ενώ τόνισε ότι όλα είναι μοιρασμένα:

«Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι 50-50. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ευρωπαϊκή εμπειρία της Φενερμπαχτσέ. Το πρώτο ματς στην Τούμπα θα κρίνει πολλά και θα παίξει ρόλο και η τύχη», είπε αρχικά ο επιθετικός της Λάρισας και στη συνέχεια τόνισε:

«Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος για αυτό το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες αντιμετώπισαν προβλήματα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκαν, κάτι που θα κοστίσει ακριβά στη Φενερμπαχτσέ τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: