Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τέσσερις στην πόρτα της εξόδου...


τον Παναθηναϊκό ευελπιστούν πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν προχωρήσει στην παραχώρηση τουλάχιστον τεσσάρων παικτών που είναι στην πόρτα της εξόδου εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, Γκάμπριελ, Κλέιτον, Μάντζιος και Γκαλίνοβιτς είναι κοντά σε συμφωνία με άλλους συλλόγους.

Ο Ελληνας επιθετικός έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από την Λέστερ και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο με τους "πράσινους" να εκφράζουν την αισιοδοξία πως ο Μάντζιος μέχρι το Σαββατοκύριακο θα είναι κάτοικος Αγγλίας.

Για ό,τι αγορά τον Γκαλίνοβιτς υπάρχει μία εμπλοκή στις συζητήσεις του Κροάτη με την Καβάλα, όμως το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως και εντός της ημέρας. Ο Παναθηναϊκός καλύπτει τα 150.000 ευρώ του συμβολαίου του έμπειρου γκολκίπερ, ο οποίος περιμένει μία βελτιωμένη πρόταση από τη διοίκηση των "Αργοναυτών" έτσι ώστε να πει το "ναι".

Σειρά έχουν οι δύο Βραζιλιάνοι. Ο Γκάμπριελ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον Ρενάτο Γκαούτσο, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της Γκέρμιο, ομάδας που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον άσο του Παναθηναϊκού. Οι συζητήσεις έχουν γίνει και όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος ο Γκάμπριελ μέσω του Τουίτερ, όλες οι πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Για τον Κλέιτον, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον από τη Σεντ Γκάλεν και αυτή τη φορά φαίνεται πιο πιθανό να υπάρξει θετική κατάληξη στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: