Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Εύα: της αρέσει να τη δένουν στο κρεβάτι!


Η Εύα Ζακλίν Λονγκόρια Πάρκερ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, είναι 35 ετών, γεννημένη στις 15 Μαρτίου του 1975 στο Κόρπους Κρίστι του Τέξας και έχει μεξικανική καταγωγή. Ξεκίνησε την καριέρα της από το μόντελινγκ και μετά από τη συμμετοχή της σε αμέτρητα διαφημιστικά σποτ, έκανε πραγματικότητα το όνειρο να γίνει ηθοποιός. Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στο περίφημο σίριαλ "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" το 2000, ωστόσο περισσότερα χρωστά στα ...ατελείωτα "Ατίθασα Νιάτα", όπου πρωταγωνίστησε για περίπου δύο χρόνια από το 2001 και έπειτα. Φυσικά, η εκτόξευση στην καριέρα της ήρθε μέσω της συμμετοχής της στο σίριαλ "Νοικοκυρές σε Απόγνωση", όπου από το 2004 υποδύεται την παμπόνηρη Γκαμπριέλ Σόλις.

Για να φτάσει στην κορυφή, πάντως, πέρασε δύσκολες στιγμές, τόσο εξαιτίας της φτωχικής (από γονείς αγρότες) καταγωγής της, όσο και εξαιτίας της ...εμφάνισής της, για την οποία στα παιδικά της χρόνια οι τρεις αδελφές της την αποκαλούσαν "ασχημόπαπο"! Η αλήθεια είναι πως το μικροκαμωμένο της κορμί (με ύψος που δεν ξεπερνά το 1,57μ.) δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειές της στο ξεκίνημα της καριέρας της, καθώς τα πρακτορεία μοντέλων στα οποία απευθυνόταν, συνεχώς την απέρριπταν λόγω ύψους! Τότε αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χορό, ψάχνοντας μια άλλη δίοδο προς τη showbiz και τελικά σε έναν διαγωνισμό εντυπωσίασε με τις κινήσεις της έναν ανιχνευτή ταλέντων, ο οποίος τής έδωσε την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της.

Αυτό το όνειρο άρχισε να το ζει πραγματικά μετά την επιτυχία των "Νοικοκυρών", με αποτέλεσμα από το 2005 και μετά να μην προλαβαίνει να πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις και να συγκεντρώνει "τιμητικούς" τίτλους. Το "Maxim" την ανέδειξε "πιο hot γυναίκα της showbiz" το 2005 και το 2006, το αμερικάνικο "TV guide" της έδωσε τον τίτλο της "πιο σέξι τηλεοπτικής περσόνας των ΗΠΑ", το "FHM" την πρόσθεσε στη λίστα με τις "πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο" (14η θέση), ενώ παράλληλα, μετά τον γάμο της με τον Τόνι Πάρκερ, βρέθηκε και στην ετήσια λίστα του "Forbes" με τα "πιο πλούσια ζευγάρια της showbiz", με ετήσια εισοδήματα που πέρυσι ξεπερνούσαν τα 15,6 εκ. ευρώ (13η θέση, με τα συμβόλαιά της με την εταιρεία καλλυντικών "L'Οreal" και το παγωτό "Magnum" να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην κατακόρυφη αύξηση των κερδών του ζευγαριού). Φυσικά, η προσωπική της ζωή αποτελεί αγαπημένο θέμα των κουτσομπολίστικων εντύπων, που δεν χάνουν ούτε λεπτομέρεια της καθημερινότητάς της, βγάζοντας τα πάντα στο φως της δημοσιότητας. Κρατήστε μερικές από αυτές τις λεπτομέρειες:

Το 2002 παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Τάιλερ Κρίστοφερ, αλλά ο γάμος τους διαλύθηκε το 2004.

Στις 30 Νοεμβρίου 2006 αρραβωνιάστηκε με τον Τόνι Πάρκερ, τον οποίο παντρεύτηκε στις 7 Ιουλίου του 2007 στο Παρίσι.

Την ίδια χρονιά (2006) αγόρασε στο Χόλιγουντ ένα σπίτι αξίας 3,6 εκ. δολαρίων!

Το 2008 άνοιξε το εστιατόριο Bosco (φιλί στα ισπανικά) στο Χόλιγουντ.

Όταν ολοκληρωθεί η σειρά "Νοικοκυρές σε Απόγνωση" και η καριέρα του (28χρονου) Τόνι Πάρκερ στο ΝΒΑ, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να ζήσει στη Γαλλία.

Εκτός από το χώρο του θεάματος, δραστηριοποιείται στη φιλανθρωπία, καθώς έχει ιδρύσει ένα σύλλογο για παιδιά με ειδικές ανάγκες και χρηματοδοτεί μη κερδοσκοπικές οργανώσεις κατά του παιδικού καρκίνου.

Κυνηγάει και είναι πολύ εύστοχη σε βολές με τουφέκι!Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική "Sun" παραδέχθηκε πως είναι ελαφρώς ...βιτσιόζα στο κρεβάτι: "Μού αρέσει να με δένουν στο κρεβάτι όταν κάνω σεξ. Το σημαντικό για μένα είναι να παραμένω ακίνητη και να με έχουν δεμένη με κάποιο μεταξωτό ύφασμα. Είναι πολύ σέξι να είσαι κάτω από τις προσταγές ενός άνδρα. Μού αρέσει να έχει ο άλλος τον έλεγχο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: