Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΠΑΕ Ηρακλής-Αντεπίθεση… διαρκείας!


Αντεπίθεση… διαρκείας!

Ο Ηρακλής μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του. Έχει δουλέψει στη φυσική κατάσταση και βρίσκεται στο «μοντάρισμα». Οι προπονήσεις συνεχίζονται ακατάπαυστα και ο Ημίθεος αρχίζει και βλέπει μπροστά του το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. Ένας αγώνας που από μόνος του έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μετά και τον Δεκαπενταύγουστο, αναμένεται να ξεκινήσει και η… δεύτερη φάση των διαρκείας.
Οι μεγαλειώδεις πορείες του Μαΐου και η επική νίκη του λαού του Ηρακλή στο θέμα της αδειοδότησης, έφερε μια μοναδική συσπείρωση στον κόσμο. Μια ενέργεια που τη χρειάζεται ο Ημίθεος… καθημερινά. Είναι απαραίτητη, είναι ένα στοιχείο που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στους «κυανόλευκους». Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφόρησαν νωρίς. Η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική. Ο κόσμος ήταν «ζεστός», προχώρησε σε χιλιάδες προεγγραφών και έδειξε από πολύ νωρίς πως θα είναι ο «κινητήριος μοχλός» του νέου Ηρακλή. Η λογική «κοιλιά» έγινε και ίσως ήταν αναμενόμενη λόγω των καλοκαιρινών διακοπών. Πλέον δίνει τη θέση της στην αντεπίθεση!

Αυξάνεται το ενδιαφέρον

Από τη στιγμή που η ομάδα έχει προχωρήσει στην πλειονότητα των μεταγραφικών της κινήσεων και που έχει υπάρξει η αλλαγή στο θέμα του προπονητή, το νέο προφίλ της ομάδας έχει ολοκληρωθεί σε σημαντικό βαθμό. Αναμένονται και νέες προσθήκες βέβαια. Υπάρχουν πολλοί που περιμένουν να «κλείσουν» οι μεταγραφές για να πάρουν διαρκείας. Άλλοι το άφησαν για μετά τις διακοπές. Όπως και να έχει το ενδιαφέρον αυξάνεται. Στις καθημερινές συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων, γίνεται λόγος για την ανάγκη αγοράς εισιτηρίων διαρκείας που παράλληλα δίνουν «ανάσα» στα οικονομικά της ΠΑΕ. Το ενδιαφέρον καθημερινά αυξάνεται και ιδιαίτερα την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Ετοιμάζονται τα καρτελάκια

Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολλές οι ερωτήσεις φιλάθλων της ομάδας που είχαν προχωρήσει σε αγορά διαρκείας, για το πότε θα τα έχουν στα χέρια τους. Στη Μίκρα όλες αυτές τις ημέρες ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Άλλωστε υπάρχει και το θέμα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία με τον κόσμο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, η ΠΑΕ Ηρακλής αναμένεται να ενημερώσει με ανακοίνωσή της τον κόσμο της ομάδας σχετικά με την παραλαβή των καρτών διαρκείας της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: