Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ρουίς: «Πάμε για την πρόκριση»


Μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με την Αούστρια, που βρήκε νικητές τους «Κίτρινους», ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης, Κάρλος Ρουίς έδειξε πίστη στην πρόκριση της ομάδας. Στο 93' λεπτό κρίθηκε το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τέρμα ενός από τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Ο 31χρονος επιθετικός από την Ονδούρα έμεινε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, παραδέχτηκε ότι η Αούστρια είχε τις ευκαιρίες της προκειμένου να πάρει τη νίκη, ενώ τόνισε ότι ο Αρης πηγαίνει στη Βιέννη για να πάρει την πρόκριση.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, την οποία αξίζαμε και εμείς και αυτός ο υπέροχος κόσμος. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα για την πρόκριση και παλέψαμε γι' αυτό. Οι Αυστριακοί είχαν τις ευκαιρίες τους να πετύχουν κάποιο γκολ και να πάρουν τη νίκη, όμως δεν τα κατάφεραν. Τώρα, θα πάμε στη Βιέννη για να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε ο Ρουίς.

Για το πρώτο του επίσημο τέρμα με τη φανέλα της νέας του ομάδας σχολίασε, «άνοιξα το «λογαριασμό» μου στην ομάδα και ελπίζω αυτό να είναι ένα από τα πολλά γκολ που θα πετύχω για την αυτή», ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο «μυρίστηκε» τη φάση και βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή. «Ο Σέρχιο είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε την προσπάθειά του με φώναξε να πάρω θέση, έκανα την κίνηση και έστειλα τη μπάλα στα δίχτυα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: