Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΑΡΗΣ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

ΑΡΗΣ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Δυο τεράστια άλματα περιμένουν όλοι απόψε (στις 19:00- απευθείας από τη NOVA- ΑΘΛΗΤΙΚΟ Μetropolis 95,5) από τον Άρη στην αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης για το Europa League.
Πρώτα απ’ όλα ένα άλμα στην απόδοση γιατί αν θέλει μια ομάδα να έχει υψηλούς στόχους πρέπει να ανεβάσει και τα στάνταρ της αγωνιστικής της συμπεριφοράς. Εικόνα σαν αυτή που είχε ο Άρης στους δυο αγώνες με την Γιαγκελόνια, δεν είναι αρκετή ούτε μπορεί να προσδώσει σιγουριά και πολύ περισσότερο εγγύηση για το παρόν αλλά και το μέλλον των «κιτρίνων» στην Ευρώπη και στο θεσμό του «μικρού Champions League».
Αν επομένως το σύνολο του Κούπερ κάνει το πρώτο βήμα και παρουσιαστεί όπως πρέπει, με σταθερότητα και τη σοβαρότητα που χρειάζεται σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και αποφύγει τα λάθη, τότε μπορεί άφοβα να ονειρεύεται ότι θα προχωρήσει και στο δεύτερο (άλμα-πρόκριση). Με ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο ελπίζει ότι μπαίνουν οι βάσεις πρόκρισης.

Χωρίς Κάλβο, αλλά με Πρίττα

Τελικά αυτό που φοβόντουσαν όλοι έγινε. Ο Τόνι Κάλβο, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το οίδημα που είχε στον αστράγαλο και έμεινε εκτός αποστολής. Με δεδομένη την συγκεκριμένη απώλεια το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα αναμένεται να είναι ο Σάκης Πρίττας.

Σκέψεις για μια ακόμη αλλαγή

Επίσης όπως φάνηκε από τις τελευταίες προπονήσεις ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ προσανατολίζεται σε μια ακόμη αλλαγή όσον αφορά την βασική ενδεκάδα. Σύμφωνα με τους πειραματισμούς του Αργεντίνου, εκείνος που προωθείται για τη φανέλα βασικού είναι ο Οριόλ. Λογικά θα πάρει τη θέση του Λαζαρίδη, αφού ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν έχει «δέσει» όπως πρέπει με τον Ρονάλντο Γκιάρο.

Αποστολή: Σηφάκης, Χουάνμα, Μίσελ, Ρονάλντο, Οριόλ, Λαζαρίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Τόχα, Μενδρινός, Πρίττας, Ναφτί, Κασναφέρης, Τσεσνάουσκις, Χαβίτο, Τσέζαρεκ, Κόκε, Ρουίς.

Πιθανή ενδεκάδα: Σηφάκης – Νέτο, Ρονάλντο, Οριόλ ή Λαζαρίδης, Μίσελ – Χαβίτο, Ναφτί, Πρίττας, Τόχα – Κόκε, Τσέζαρεκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: