Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Σχορτσιανίτης: «Είμαι έτοιμος να παίξω»

Ετοιμοπόλεμος δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης για τις υποχρεώσεις της Εθνικής μετά τον πρόσφατο τραυματισμό που είχε.Ο «Big Sofo» σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα» τόνισε πως θα πάρει κανονικά μέρος στο τουρνουά «Ακρόπολις», ενώ μίλησε και για τις διαφορές στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι, αλλά και τη μεταγραφή του στη Μακάμπι.

«Ήταν ένας απλός τραυματισμός. Βγήκε το δάχτυλό μου από την θέση του και αυτό δεν μου επέτρεψε να λάβω μέρος σε κάποια φιλικά και προπονήσεις. Δεν μπορούσα να πιάσω την μπάλα κανονικά, όμως τώρα είμαι πολύ καλύτερα, έχω κάνει προπονήσεις και είμαι έτοιμος να παίξω στο τουρνουά Ακρόπολις. Το θετικό ήταν ότι είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ λιγάκι. Σε αυτό το διάστημα δούλεψα με τον γυμναστή, τον κ.Παπαγεωργίου, πάνω στην φυσική κατάσταση και νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλύτερη φόρμα από ο,τι πριν. Πιο ξεκούραστος και έτοιμος για περισσότερα», τόνισε ο 25χρονος σέντερ.
Για τις διαφορές της περσινής με την φετινή ομάδα, είπε: «Πέρυσι είχαμε έναν καινούργιο προπονητή με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία. Φέτος αυτά που μας ζητάει μπορούμε να τα εφαρμόσουμε στο γήπεδο πολύ καλύτερα. Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, όλοι δείχνουν πολύ πιο ξεκούραστοι και με περισσότερη διάθεση για δουλειά».

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, τόνισε: «Υπήρχαν προτάσεις, το θέμα είναι όμως ότι ήθελα να επιλέξω την καλύτερη. Ήθελα να πάω στην ομάδα όπου θα μπορέσω να βελτιωθώ ως μπασκετμπολίστας και ως άνθρωπος και να διακριθώ. Φέτος έχω έξτρα κίνητρο. Επέλεξα την Μακάμπι επειδή θεωρώ ότι την δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο μέρος για μένα, με τον κατάλληλο άνθρωπο στην τεχνική ηγεσία. Τον Ντέιβιντ Μπλατ τον εμπιστεύομαι ως προπονητή, έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και θέλω να πιστεύω ότι υπό τις οδηγίες του θα δείξω τον καλύτερο εαυτό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: