Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

«Είμαι ακόμα πεινασμένος»

Πεινασμένος παρόλο που έχει πατήσει τα 33 δήλωσε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στον βρετανικό Τύπο. Ο Σουηδός αμυντικός της Σέλτικ αναφέρθηκε και στην πίεση που έχουν οι μεγάλοι σύλλογοι.Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο ανάμεσα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους οπαδούς της «Ένωσης» στην Καλλιθέα τόνισε: «Οι προσδοκίες είναι πάντοτε υψηλές σε μεγάλους συλλόγους, ιδιαίτερα από τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς και θα πρέπει να το διαχειριστεί. Στα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό η πίεση είναι υψηλή».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Οι οπαδοί είναι πραγματικά τρελοί. Από ένα σημείο και μετά παύει να είναι ποδόσφαιρο, είναι μια θρησκεία. Έχω μάθει να λειτουργώ σε πίεση και ανυπομονώ για αυτό. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πάντα μεγάλη πίεση. Χρειάζεται να το συνηθίσεις και να το χειριστείς σωστά. Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να το κάνουν αυτό δεν είναι έτοιμοι να παίξουν σε μεγάλο σύλλογο».

Όσο για το τι θα πρέπει να περιμένουν από αυτόν οι φίλοι της Σέλτικ τόνισε: «Πρώτα από όλα θα δουν έναν παίκτη που δίνει πάντα το 100% μέσα στο γήπεδο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει πίσω το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαι μέρος αυτής της ομάδας».

Τέλος ο Μαϊστόροβιτς συμπλήρωσε: «Ανυπομονώ να μπω στην ομάδα το συντομότερο δυνατό. Όπου και αν βρισκόμουν, έπαιζα και ήμουν σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Προσπαθούσα να είμαι ηγέτης στην ομάδα μου και το ίδιο θα κάνω και εδώ. Η Σέλτικ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ηγέτες σε όλες τις θέσεις και παρότι είμαι 33 ετών είμαι ακόμα πολύ πεινασμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: