Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Με τις τακτικές του Μουρίνιο, θέλουν δεν θέλουν!


Οι πρώτες μουρμούρες στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» άρχισαν να ακούγονται. Αιτία; Ο αδιάλλακτος Ζοσέ Μουρίνιο που δεν μοιάζει διατεθειμένος να αλλάξει τις συνήθειές του, ακόμα κι αν πρόκειται να διαταραχθεί το καλό κλίμα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ίκερ Κασίγιας πλησίασε τον Πορτογάλο προπονητή, μεταφέροντάς του (ως αρχηγός της ομάδας) το αίτημα αρκετών ποδοσφαιριστών να μετατεθεί κατά μία ώρα η πρωινή προπόνηση. «Παίκτες που έχουν οικογένεια, θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο με τα παιδιά τους και να τα πηγαίνουν στο σχολείο» φέρεται να είπε ως επιχείρημα στον Special One, ζητώντας του να προπονούνται στις 11 και όχι στις 10 το πρωί, όπως γίνεται από τη στιγμή που ο Μουρίνιο έχει πατήσει το πόδι του στη Μαδρίτη.

Η απάντηση του πρώην προπονητή της Ίντερ όμως, ήταν κοφτή και ξεκάθαρη. «Όχι» απάντησε αμέσως ο Ζοσέ και δεν άφησε περιθώρια περαιτέρω συζήτησης στον Κασίγιας. Ο τεχνικός των «μερένχες» δεν συγκινήθηκε ούτε από το γεγονός ότι ένας από τους… διαμαρτυρόμενος ήταν ο συμπατριώτης του, Ρικάρντο Καρβάλιο. Ο Ντούντεκ επίσης ζήτησε από τον «San Iker» (Άγιο Ίκερ, όπως είναι το παρατσούκλι του) να πει στον Πορτογάλο ότι θέλει χρόνο για τα παιδιά του, αλλά ο Μουρίνιο ήταν αμείλικτος.
Ίσως η ώρα της προπόνησης να συγκαταλέγεται στην τακτική των… τίτλων που ακολουθεί πιστά ο «Εκλεκτός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: