Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Βεργίνης:Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.


Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αποκομίσει ο Δημήτρης Βεργίνης από τις πρώτες μέρες του στον Αρη. Ο νεαρός γκαρντ μίλησε στον "Sentra 103,3" και αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση που λέγεται Αρης. Επίσης, τόνισε πως δεν μετάνιωσε στιγμή για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του στον Αρη:
«Μπήκα κατευθείαν στα βαθιά είμαι τρεις μέρες στην ομάδα και άρχισαν αμέσως οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μπορώ να πω, ότι παρά το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα, έχω προσαρμοστεί αρκετά. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, τα παιδιά με βοήθησαν να προσαρμοστώ πιο γρήγορα και μέχρι στιγμής όλα είναι μία χαρά.

Για τη φιλοσοφία της νέας του ομάδας: «Είναι μία ομάδα με καινούργιους παίκτες. Δουλεύουμε πολύ και κυρίως θέλουμε να είμαστε στην δυνατοί στην άμυνα, αλλά πέρα απ' αυτό θα πρέπει να δούμε την επίθεση μας που είναι και το πιο σημαντικό. Η μπάλα πρέπει να μπαίνει στο καλάθι, αλλά κυρίως να βάζουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, ένα στοιχείο που το έχουμε σαν ομάδα».

Για την ιστορία του Aρη: «Πρόκειται για μεγάλη και ιστορική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι οργανωμένη ομάδα και όλα δουλεύουν πολύ καλά. Σημαντικό είναι ότι υπάρχει το ελληνικό στοιχείο, διότι είναι διαφορετικό να παίζεις σε μια ομάδα που οι περισσότεροι είναι ξένοι. Στον Aρη, μάλιστα, υπάρχουν τέσσερις-πέντε παιδιά που είμαστε από τη Θεσσαλονίκη κι αυτό μας κάνει να έχουμε πολύ καλή χημεία. Όπως, άλλωστε, έχουμε και με τον προπονητή, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αξιόλογος».

Για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό: «Αυτά τα δύο χρόνια έμαθα πολλά, παρόλο που δεν είχα χρόνο συμμετοχής. Απέκτησα μεγάλη εμπειρία, βρισκόμουν καθημερινά με παίκτες κορυφαίας κλάσης και μ' έναν προπονητή που είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Το να βρίσκομαι εκεί και να δουλεύω κάθε μέρα με αυτούς τους ανθρώπους, ήταν πολύ σημαντικό για μένα.

Ανεβαίνεις επίπεδο όταν δουλεύεις σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Εμαθα πολλά και με βοήθησε πραγματικά. Θα μπορούσα να ήμουν σε άλλη ομάδα στην οποία θα είχα χρόνο, αλλά δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου να πάω στον Παναθηναϊκό. Πραγματικά δεν στο σκεφτόμουν, ειδικά την πρώτη χρονιά. Τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά για εμένα, διότι ήμουν σε μια ομάδα που δουλεύει τελείως επαγγελματικά, σε άλλα επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: