Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ουζουνίδης: «Υπάρχει μία γλυκιά πίεση»

Ουζουνίδης: «Υπάρχει μία γλυκιά πίεση»

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης που αναφέρθηκε στον αγώνα που έρχεται με την Καβάλα. «Πρόκειται αναμφίβολα για ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς υπάρχουν και κάποιες ιδιαιτερότητες. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και ασφαλώς θέλουμε να το κερδίσουμε. Η Καβάλα έχει καλή ομάδα, αλλά εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε μία ομάδα που θέλει να έχει τη νοοτροπία του νικητή και γι΄ αυτό πρέπει να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι» είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης που επισήμανε: «κάθε παιχνίδι θέλουμε να το βλέπουμε ξεχωριστά και να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας. Όσο πιο σύντομα το κάνουμε αυτό θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Δεν είναι εύκολο να τα διορθώσεις στην διάρκεια της σεζόν. Δεν μπορείς στην διάρκεια της εβδομάδας να «φορτώσεις» πολύ την ομάδα από την στιγμή που υπάρχει ο στόχος του παιχνιδιού. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες».

Ο κ. Ουζουνίδης πρόσθεσε πως: «Περιμένω και πάλι ο κόσμος να είναι κοντά στους παίκτες, ώστε να τους δώσουν δύναμη και να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Περιμένουμε να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο Γιάκομπ, ο Σολτάνι και ο Παπαστεριανός, για να δούμε τι επιλογές θα μπορούμε να έχουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Αναλύοντας λίγο παραπάνω τις σκέψεις του για τον αγώνα με την Καβάλα είπε: «Δεν πρέπει να αφήσουμε πολύ χώρο στον αντίπαλο. Η Καβάλα έχει μεσοεπιθετικά γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές και δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρους. Πίσω είναι δυνατοί και ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Αν όμως εμείς αγωνιστούμε όπως πρέπει θα καταφέρουμε να το πάρουμε το παιχνίδι. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Παίζουμε με μία ομάδα που πέρυσι ήταν έκτη, έχει πάρει καλούς ποδοσφαιριστές, έχει ταλέντο… Όμως έχουμε και εμείς ταλέντο και ικανότητες σαν ομάδα».

Για το γεγονός ότι οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ενδεχομένως αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τους αντιπάλους επισήμανε: «Όσο βλέπουν οι αντίπαλοι ότι ο Ηρακλής ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, θα είναι πιο συγκρατημένοι. Εμείς όμως πρέπει να κοιτάμε πρώτα την δική μας ομάδα, πάντα σε σχέση με τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι».

Για το αν είναι υπέρ της άποψης πως «ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» τόνισε: «Δεν είμαι υπέρ αυτής της φιλοσοφίας γιατί κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Εμείς έχουμε πρόβλημα συνοχής και δεν μπορούμε κάθε φορά να μπαίνουμε στην λογική τριών – τεσσάρων αλλαγών. Γι΄ αυτό θέλουμε να έχουμε έναν κορμό που θα έχει μία χημεία και έπειτα να προκύψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές ακόμη. Αυτή η περίοδος δεν προσφέρεται για αλλαγές».

Για το κατά πόσο υπάρχει πίεση από το γεγονός πως η ομάδα είναι στην κορυφή και θέλει να κρατηθεί ψηλά είπε: «Υπάρχει μία γλυκιά πίεση. Όσο πιο ψηλά βρίσκεσαι ασχολούνται όλοι μαζί σου. Ξέρουμε τις αδυναμίες που έχουμε σαν ομάδα, όμως ξέρουμε ότι έχουμε πετύχει και καλά πράγματα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε αλλά να κοιτάξουμε πώς να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Μακάρι να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η γλυκιά πίεση».

Για την συνέχεια του Ηρακλή τόνισε: «Δεν είμαι από αυτούς που κοιτούν την βαθμολογία και τα βλέπουν όλα καλά. Ξέρω ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όμως ξέρω ότι υπάρχουν και παίκτες που μπορούν να πετύχουν καλά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: