Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ταγμένος στο ποδόσφαιρο ο Βενγκέρ


Του αρέσει η ελευθερία που απολαμβάνει στην Άρσεναλ και η ευκολία με την οποία πείθει τους διοικούντες να ακολουθήσουν τις επιλογές του. Για αυτό ο Αρσέν Βενγκέρ θα παραμείνει στους «κανονιέρηδες» για όσο καιρό είναι υγιής και αντέχουν το μυαλό και τα πόδια του. Ο Αλσατός που γίνεται 62 σε λίγους μήνες αισθάνεται πολύ καλά στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου ενώ πρόσφατα έδειξε πόσο πολύ θέλει να συνεχίσει το έργο του στο “Εmirates” αφού ανανέωσε μέχρι το 2014.

Σε συνέντευξη στην “L’ Equipe” έδειξε πόσο πολύ αγαπάει αυτό που κάνει αφού ανέφερε μεταξύ άλλων πως θέλει να συνεχίσει να δουλεύει με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Ακόμα και όταν αποσυρθεί από τον πάγκο της Άρσεναλ: «Θα προπονώ για όσο διάστημα μου επιτρέψει η υγεία μου. Θα μπορούσα να τερματίσω την καριέρα μου προπονώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές, όχι απαραίτητα σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκοπεύω να εξαντλήσω το υπάρχον συμβόλαιο που έχω με την Άρσεναλ αλλά πλέον λόγω της ηλικίας μου πρέπει να σκέφτομαι βραχυπρόθεσμα».

Όσο για τους στόχους του στο άμεσο μέλλον: «Σαφώς θέλω να κερδίσω και άλλους τίτλους. Κάθε χρόνο οι στόχοι μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Το άμεσο σχέδιο είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ομάδα και ιδιαίτερα τους νεαρούς παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: