Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η Σάντος τιμώρησε τον Νεϊμάρ και απέλυσε τον Ντοριβάλ


Ο Ντοριβάλ Τζούνιορ δεν είναι, πλέον, προπονητής της Σάντος, όπως ανακοίνωσε επισήμως η βραζιλιάνικη ομάδα μέσω του επίσημου σάιτ της. Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι χρέη τεχνικού, τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο αγώνα με την Κορίνθιανς, θα εκτελεί ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας, Μαρσέλο Μαρτελότε.

Σύμφωνα με το σάιτ "Globoesporte", ο Μαρτελότε "πλήρωσε" την τιμωρία που επέβαλε στο νέο "αστέρι" της ομάδας, τον 18χρονο Νεϊμάρ. Τον τελευταίο καιρό ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε γίνει πρωταγωνιστής κάποιων επεισοδίων, τόσο με συμπαίκτες του όσο και με τον ίδιο τον Ντοριβάλ.

Η διοίκηση είχε αποφασίσει να τιμωρήσει τον παίκτη και να τον αποκλείσει από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, εναντίον της Γκουαρανί. Η επάνοδός του είχε οριστεί για το αυριανό παιχνίδι εναντίον της Κορίνθιανς, όμως ο προπονητής του ήθελε να τον αφήσει εκ νέου εκτός αποστολής.

Αυτός λοιπόν ήταν και ο λόγος της απόλυσής του, αφού -κακά τα ψέματα- ο πιτσιρικάς αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Σάντος, η διοίκηση της οποίας αναμένει να γεμίσει τα ταμεία της με πολλά εκατομμύρια δολάρια από μια ενδεχόμενη πώλησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: