Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Σαλευρής: "Μας πίνουν το αίμα οι μάνατζερ"


ε σκληρά λόγια μίλησε ο Νίκος Σαλευρής στον ραδιοσταθμό "Athletic Radio 104,2", όπου φιλοξενήθηκε ενόψει της αναμέτρησης της Καλλιθέας με τον ΟΦΗ. Ο έμπειρος παράγοντας αναφέρθηκε στη διαιτησία, στους μάνατζερ και τα εισιτήρια διαρκείας, η τιμή των οποίων διπλασιάστηκε φέτος.

Για την συμμετοχή παραγόντων στο στοίχημα: «Σαν παράγοντας και εκπαιδευτικός θαύμαζα πάντα τους ανθρώπους που έχουν ακολουθήσει πιστά και αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν. Από ανάγκη πήγα χθες στο συμβούλιο χθες και απογοητεύτηκα από ορισμένα πράγματα. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το κατάντημα του ελληνικό ποδοσφαίρου οι παράγοντες. Είναι δυνατόν να είσαι παράγοντας, διαιτητής και ποδοσφαιριστής και να επιτρέπεται να συμμετέχεις στο στοίχημα. Ήμουν ο πρώτος που το είχα πει αυτό. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Αυτό που κάνω το κάνω από αγάπη στον αθλητισμό και στην ομάδα. Κανένας Καλλιθεάτης δεν ανταποκρίθηκε να πάρει την ομάδα πριν τρία χρόνια εκτός από δύο άτομα οι οποίοι και διέλυσαν την ομάδα. Ήμασταν διαλυμένοι. Δεν μπορούσα να δω την Καλλιθέα να δω να οδεύει στη Δ΄ όπως άλλες ομάδες και επέστρεψα. Πετύχαμε μια διάκριση με νέα παΐδια. Η ομάδα μας πέρσι εκτός του Καραδήμου και Κατσιαρού είχαν μέσο όρο ηλικίας 21,5 χρονών».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο ποδόσφαιρο: «Πρέπει να ασχοληθούν υπεύθυνοι άνθρωποι που έχουν μεράκι. Εγώ αναγκάστηκα να πληρώσω 18 παίκτες με προσφυγές από την τότε διοίκηση. Μας πίνουν το αίμα σε συνεργασία με ορισμένους ποδοσφαιριστές οι μάνατζερ. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει αυτό. Ξέρω πως και στον ΟΦΗ υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα. Η εμβέλεια και η ιστορία του ΟΦΗ είναι μεγάλη. Είναι λυπηρό ένας ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται σε μια ομάδα και να πληρώνεται από τρεις! Είναι άδικο το λένε όλοι αλλά κάνεις δεν κάνει τίποτα. Δεν υπάρχει ίση μεταχείριση».

Για την διαιτησία: «Αυτά δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη. Από παλιά φωνάζουμε. Αυτοί που βγαίνουν πρέπει να είναι επαγγελματίες γιατί πληρώνονται αδρά».

Για την έλλειψη ενδιαφέροντος στα διαρκείας: «Το διάρκειας έχει σκοπό να βοηθήσεις την ομάδα. Εμείς το έχουμε βάλει στα 200 ευρώ. Αυτοί που φωνάζουν έτσι λειτουργούν. Πέρσι εμείς τα είχαμε 100 και δεν συγκινήθηκε κανείς. Ο στόχος μας είναι να επανέλθει η Καλλιθέα εκεί που ανήκει και να επανακτήσει την χαμένη της αίγλη. Χρειάζεται όμως και η βοήθεια του κόσμου».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Δεν θα είμαι κοντά στην ομάδα για προσωπικούς λόγους. Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μια φίλη προς εμάς ομάδα με μεγάλη ιστορία. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: