Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

«Να σταματήσει το φιάσκο με τη διαιτησία»


Ανακοίνωση, με αφορμή τον «ντόρο» που έχει γίνει με επίκεντρο τη διαιτησία, εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Μέσω αυτής συνιστά ηρεμία προς όλες τις κατευθύνσεις και καλεί τους παράγοντες και τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να ασκούν πίεση μέσω των ΜΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ με αφορμή το θόρυβο των τελευταίων ημερών με επίκεντρο τη διαιτησία, συνιστά ηρεμία προς όλες τις κατευθύνσεις και ειδικότερα στους παράγοντες καθώς και στους δημοσιογράφους – οπαδούς, που κάνουν το ρεπορτάζ των λεγόμενων μεγάλων ομάδων και τους συστήνει να σταματήσουν επιτέλους αυτό το φιάσκο με τη διαιτησία, ασκώντας πίεση μέσω των ΜΜΕ. Αρκετά!Και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αδικηθεί, τόσο στον αγώνα με τον Εργοτέλη όσο και με τον ΠΑΟΚ αλλά με γνώμονα πάντα την ύπαρξη του ανθρώπινου λάθους, δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Ας πράξουν λοιπόν το ίδιο και όλοι αυτοί που κατά κόρον έχουν ευνοηθεί τα τελευταία χρόνια».

Αύριο, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 20:00, στην αίθουσα VIP του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ο Αχιλλέας Μπέος προσκαλεί σε συνάντηση τους εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, με θέμα την ασφάλεια των φιλάθλων και την προστασία της ομάδας, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: