Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αναγεννημένος ο Τόνι Κάλβο


Πιο έτοιμος και αποφασισμένος από ποτέ δείχνει ο Τόνι Κάλβο, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από 12 μέρες παραμονής στην Ισπανία. «Σε υπολογίζω» φέρεται να του είπε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο χθεσινό τετ α τετ που είχαν. Ο Ισπανός ήταν ο μόνος που δεν… αντιμετώπισε την οργή του Αργεντινού, αφού οι υπόλοιποι τα άκουσαν για την εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη.

Αναγεννημένος επανήλθε στη συμπρωτεύουσα ο Τόνι Κάλβο, όπου και ξεπέρασε το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ παράλληλα δεν έχει πρόβλημα με τον αστράγαλό του. Ο Ισπανός ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Άρη και είναι έτοιμος (από κάθε άποψη) για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Κούπερ θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στους πρώτους έντεκα. Ο τεχνικός των «κίτρινων» υπολογίζει τον Κάλβο, κάτι που του έδωσε να καταλάβει στο τετ α τετ που είχαν. Ο Κούπερ επιχείρησε να του «ανεβάσει» ακόμα περισσότερο την ψυχολογία και του κατέστησε σαφές πως τον υπολογίζει.

Αντιθέτως, τα… εξ’ αμάξης άκουσαν όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο προπονητής του Άρη ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση τους και όπως τους ξεκαθάρισε: «Δεν θα ανεχθώ ξανά να είστε απείθαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, να χάνετε τις θέσεις σας και να μην κάνετε ό,τι σας λέω. Δεν θέλω να χάσουμε την ταυτότητα που έχουμε ως ομάδα. Προσέξτε τη ζωή σας, γιατί έχει επίπτωση στην απόδοσή σας», τους είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: