Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Αμπντούν: "Αφιερώνω το βραβείο στον Τζιμπούρ"


Το βραβείο του MVP ΟΠΑΠ της 3ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Πέμπτη (23/9) στον Τζεμάλ Αμπντούν της Καβάλας νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε από τον αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Καβάλας Χριστόδουλο Μιχαλάκη.Ο Τζεμάλ Αμπντούν, ο οποίος βραβεύτηκε για την απόδοσή του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (Καβάλα – Παναθηναϊκός 2-2, 18/9), δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Ψωμιάδη, τους προπονητές μου αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έπαιρνα αυτό το βραβείο. Για μένα η βράβευση αυτή αποτελεί μία καλή αρχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, με κάνει ευτυχισμένο και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Όχι μόνο για μένα αλλά και για την ομάδα μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στην ομάδα της Καβάλας όπου το κλίμα είναι άριστο και ιδιαίτερα οικογενειακό.

Βέβαια θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Ψωμιάδη που με έφερε στην Καβάλα και να υποσχεθώ ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Το βραβείο που πήρα θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να το αφιερώσω στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Τζιμπούρ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία των φιλάθλων της Καβάλας στο γήπεδο θα ήθελα να πω ότι σε σύγκριση με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που δώσαμε με τον Άρη, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος. Είχε παλμό και ήταν ιδιαίτερα ενθουσιώδης. Από κει και πέρα χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας για να ξεπεράσουμε τις υποχρεώσεις που έρχονται για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Το σίγουρο είναι πως όλοι όσοι βρισκόμαστε μέσα στα αποδυτήρια δουλεύουμε σκληρά, πιστεύω σ’ αυτό που κάνουμε και θεωρώ πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη για όλους μας».


Ο αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Χριστόδουλος Μιχαλάκης, τόνισε από την πλευρά του: «Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα του ΑΟΚ η οποία κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ έκανε μία εξαιρετική πορεία, τερμάτισε ως η πρώτη επαρχιακή ομάδα και με το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο έδειξε έκανε όλη τη χώρα μας να παραμιλάει γι’ αυτήν.

Με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και με τις υποσχέσεις που μας έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Ψωμιάδης πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει το ίδιο αλλά και ακόμη καλύτερα και στο πρωτάθλημα που διανύουμε. Είναι ιδιαίτερα μεγάλη χαρά προσωπικά για μένα το γεγονός ότι βραβεύω τον ποδοσφαιριστή Τζεμάλ Αμπντούν ως τον MVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο, στους συμπαίκτες του και στα μέλη της τεχνικής ηγεσίας. Πιστεύω μάλιστα ακράδαντα ότι ο ΑΟΚ στο πρωτάθλημα που διανύουμε θα κάνει μία τέτοια πορεία που θα μας κάνει να αισθανθούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: